• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 17 5 aylık çalışma ( 3 ay salon,2 ay evde)

Cocugu yanlıs yonlendırıyorsunuz.....! beslenme programını yaz ne yedıgını ortalama gunluk olarak..... patates cuvalı kaldırsan beslenme saglam oldugunda vucudun gelisir 5 ayda belirgin olarak. Yok degıl gelısmıs ama 5 ay ıcın az kardioda olsa..... Beslenme programın nasıl ne kdar et yıyorsun yaz hepsini. yardımıcı olalım bılgımız dairesinde

sürekli uyguladığım beslenme programım yok açıkçası
2 haftadır Nutrifort Weight Gainer günde 3-4 ölçek alıyorum çalışma programımı ise şimdilik (salona başlıycam 1-2 ay a) Flexor un evde dumbell ile çalışma programı doğru pozlarıda en kısa zamanda ekliycem :)

sürekli uyguladığım beslenme programım yok açıkçası
2 haftadır Nutrifort Weight Gainer günde 3-4 ölçek alıyorum çalışma programımı ise şimdilik (salona başlıycam 1-2 ay a) Flexor un evde dumbell ile çalışma programı doğru pozlarıda en kısa zamanda ekliycem :)

bak dinlenme olmasa olur ama az. calısma yanlıs olsa olur ama bellı olmaz neresı ne kadar buyur. AMA beslenmedınmı hıc bısı olmaz bu is boyle. NE yersen Osun. Bi beslenme programı al bırısınden bulamazsan ben ıyı kotu bısıler verebılırım en azından hıc yoktan ıyı olucaktır.

bak dinlenme olmasa olur ama az. calısma yanlıs olsa olur ama bellı olmaz neresı ne kadar buyur. AMA beslenmedınmı hıc bısı olmaz bu is boyle. NE yersen Osun. Bi beslenme programı al bırısınden bulamazsan ben ıyı kotu bısıler verebılırım en azından hıc yoktan ıyı olucaktır.

şuan gainer+lcarnitine alıyorum ama cardio şansım yok ancak antremanda enerji harcıyorum beslenme konusunda un,şeker,tuz u olabildiğince az almaya çalışıyorum body e başlamadan önce 79 kiloyken yani hoca 1200 kalorilik diyet yaptırmıştı o yüzden baya bi eridim diyete tam uymuştum ama ilk 2 ay ondan sonra şeker ve yağ az yememi söyledi onun haricinde makarna,pilav,tavuk gibi şeyler yememi söyledi sizin verebileceğiniz beslenme programı nedir şuanki ölçebildiğim ölçülerim ise şunlar

Yaş 17
Boy 172
Kilo 69

Bel: 79 cm
Kol : 29 cm

sadece bunları biliyorum :lol:

sana mesaj attım oku ordan yonlendırcem. benımkı programdan cok bıldıgım bı kac puf nokta nerde ne yemen gerektıgı bıldıklerımı anlatmıs olcak yani.

flexorunki ii bide kaya arslantepenin var uzmantvde o da güzel anlatıo

Kolunun 29 cm oldugunu sanmıyorum eski ölçülerin galiba senin 5 ay sonun 29 cm yaptım demiyorsun heralde ?

Kolunun 29 cm oldugunu sanmıyorum eski ölçülerin galiba senin 5 ay sonun 29 cm yaptım demiyorsun heralde ?

önceki ölçülerimi bilmiyorum ama şuan 29 kolum yani belki 27 falandır başlamadan önce yağ falanda vardı tabi daha fazlada olabilir thums:

Göğüsler çok kötü,omuzlar vasat fakat karın harika çalışmışsın kardeşim,benimde tam tersi ya karın hariç herşey var :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolunun 5 ayda 29 cm olduğuna inanamıyorum vücut yağlı iken 27 olacağını zannetmen 28-29 civarıdır yine. 5 ayda 2 cm hadi ben diyim 3 cm gelişmiş bence çok az.

Back
Yukarı