yaş 16 8 aylık çalışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan altrk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

altrk

Üye
İyi günler 8 aydır yarı düzenli diyebilceğim şekilde salona gittim. 5 farklı programla çalıştım . birazda olsa istediğim vücuta ulaştım ama tabiyki daha hiçbirşey değil ..
Beslenmeme dikkat etmiyorum.Bu konuda yardımcı olcak herkese açığım.Evet tavsiyelerinizi bekliyorum.

Boy:1.81
Kilo:76
Kol:39
Göğüs:129

resimlerde son koydğum ulaşmak istediğim vücut shopla yaptım .

Eklentiler

• IMG_0367.jpg
    IMG_0367.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 378
  • IMG_0414.jpg
    IMG_0414.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 374
  • IMG_0413.jpg
    IMG_0413.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 367
  • IMG_0088.jpg
    IMG_0088.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 356
  • DSC01307.jpg
    DSC01307.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 377
ıyıde shopla yaptım dedıgın vucutta bırsey yokkı spor bıle yapmamıs bır vucud o

sadece bel olarak ve estetiklik açısından dedim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:06 ----------

göğüsünü yanlış ölçmediğine eminmisin?[/QUO
eğer ölçme stilim yanlış değilse ki forumlardan baktım evet eminim

sadece bel olarak ve estetiklik açısından dedim.

hedefler koyarken bence bıraz mantıklı olmakta yarar var cunku koydugum resımde ne bır estetık var nede bır hedef

senın belın ole olmıcak hıcbır zman sadece vucudunu daha ıyı yapıcaksındır tabıkde ama asla o resımdekı gıbı olamaz cunku kemık yapın o sekle uygun degıl

beslenmeye gelınce bence bır an once forumu arastır ve kendıne bır beslenme programı olurtur bu spor beslenme programı olmadan asla sana bırseyler vermez

hedefler koyarken bence bıraz mantıklı olmakta yarar var cunku koydugum resımde ne bır estetık var nede bır hedef

senın belın ole olmıcak hıcbır zman sadece vucudunu daha ıyı yapıcaksındır tabıkde ama asla o resımdekı gıbı olamaz cunku kemık yapın o sekle uygun degıl

beslenmeye gelınce bence bır an once forumu arastır ve kendıne bır beslenme programı olurtur bu spor beslenme programı olmadan asla sana bırseyler vermez

tamam teşekkür ederim tavsiyen için

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :

- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Hakkınızda eksik bilgi verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı