• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 16..8.Ay..Düzenli çalışma

8 Aydır Düzenli olarak evde 3 kg dumbella çalışıyorum...Sizce Kilo eklisliği varmı..Karın bölgesi nasıl?..CvP BEkliyorum.Teşekkürler

Ölçüler:

Önce: Kol: (Sıkarak)24cm...Bir omuz:15cm...Bel:74cm..Sırt:37cm..Göğüs:28

Sonra:Kol:27cm...Bir omuz:17cm...Bel:72cm...Sırt:39cm..Göğüs:34cm

Yorumlarınızı bekliyorum

Önce:
Sonra: (Alttaki Resimler)

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 673
  • 3.jpg
    3.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 587
  • 5.jpg
    5.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 688
  • 7.jpg
    7.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 626
  • 9.jpg
    9.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 568
  • 2.jpg
    2.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 607
  • 10.jpg
    10.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 690
  • 8.jpg
    8.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 825
  • 6.jpg
    6.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 649
  • 4.jpg
    4.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 552
karın fena degil göğüs düzgün ama eksik salonda çalışabilseydin çok daha fazla hacim alabilirdin.kollarin çok zayıf 3 kg yetmez evde çalışacaksan daha ağır bi set al ama salona gitmeni öneririm iyi bir altyapı oluşmuş diyebiliriz hızlı gelişirsin.

Evet Haklısın..Evdeki 3 kg az gelio..Artırmam gerek
Ama Salona gitmeyi düşünmüyorum..Dumbella bile hızlı gelişebilirim
Göğüsün alt çizgsi için dumbell pullovera başladım..

Öneriler için saol

Eğer ailen izin veriyorsa kendini aşmak için bir salona yazıl çünki evde o kilolarla çalışarak birşey yapamazsın açıkcası, Bu arada yaşıtız ve sana tavsiyem şiddetle bir salona yazılman, dengeli beslenme çünki growth hormonu vücudumuza en verimli bu yaşta yayılmaya başlıyormuş. Şuan aldığın 1 kg kas kütlesi ilerde sana 5 kg olarak geri dönecek...

Cvp için saol
Ama Kesinlikle evde Ağırlıkları artırarak Devam etmeyi Düşünüyorum..
Yaş için verdiin bilgi içinde teşekkürler..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:30 ----------

Tmmda growth hormonu nasıl gelişirilebilir..Bi bilgin varmı?

Bunlarda dierleri...

Eklentiler

• 100720102772.jpg
    100720102772.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 425
  • 100720102787.jpg
    100720102787.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 430
  • zzzzz.jpg
    zzzzz.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 474
serdar_94'ün söylediklerini ciddiye almanı öneririm.. emeğine sağlık ama 8 ay için bu gelişme yeterli değil.. programı gözden geçirmen gerekli.. ayrıca boy-kilo eksik..

karin guzel fena degilde kol arkadaslarin dedigi gibi zayif kalmis bende 16 yasindayim barbell curl al tavsiyem ben 25 kilo kaldiriyorum barbell curl kol 33 cm 2 ay calisma sonucu

karın kasların guzel gozuykmus oda yag az dıye olabılır agırlıkları artırırsan guzel vucut olur tabı 3 kg cok az 3 kg le ben eklemlerımı ısıtıyorum spordan once 17 yasındayım bende

Ağırlık az diosunuz ama 8 ay önceki halime bi de bakın..
Ben 3 kg ile sadece altyapıyı oluşturdum..6 Veya 7 ye çıkarmayı düşünüyorum..
İstediğim çok kaslı vücud deil hafif kaslı olmak ve fit görünek
Yorumlar için saolun...

8 ayda kol 3 cm büyümüş. Sen salona gitseydin 8 ayda kol değil 3 6 cm büyürdü en az kardeş :)

8 ayda kol 3 cm büyümüş. Sen salona gitseydin 8 ayda kol değil 3 6 cm büyürdü en az kardeş :)

Katılıyorum. 1 ayda 30-31 den 34 e çıkardım ben kolumu thums: (Öncedende 3-4 ay aralıklarla toplamda 2 ay olmak üzere 1 er ay gitmistim kolum 32 idi en fazla bıraktığımda şimdi tekrar devam.)

Son düzenleme:
dostum şevkini kırmak istemem fakat gelişmen az onun için 5 kg lik dambılla devam et yavaş yavaş dambıl kilosunu arttır yoksa gelişemessin çünkü 8 ay az zaman değil 8 ayda daha iyi olabilirdin ayrıca biraz kilo al.

Vücut zayıflıktan kıvranıyor. İmkan varsa salon yoksa evde olmak üzere. Yüksek ağırlık düşük tekrar güzel ve hızlı programlarla karbonhidratı çok arttırarak 10-20 kg almalısınız. Önceki haliniz yok ama gelişim olmamış gibi. Verdiğiniz zamana yazık olmasın. Birşeyleri değiştirmelisiniz.

Back
Yukarı