Yaş 16 1 aylık çalışma eleştirileriniz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

metinozdmrr

Yeni Üye
Merhaba beyler 1 aydır evde çalışıyorum 3 gün antreman ve kardiyo yapıyorum kilom 53 boyum 1.67 eleştirilerinizi bekliyorum :)
RESİMLER
9fzdg.jpg

9fzgj.jpg

1 aydan bişe anlamazsın
daha ayların var ki ondada pek bişe anlamazsın
bu iş yıllar alır

bakmiyim diyorum yine sıkıntıdan bakıyorum. 1 ayda ne bekliyorsun ki ? Arnold fln olmayı mı biraz sabır yolun uzun kolay gelsin..

Çoğu kişi ilk üç aydan önce bir şey bekleme der bunun sebebi naturel yapılan bir vücut 3 ayda 1 cm gelişir her bölge dahil buna bunlar takviye ile 2cm veya 3 cm arttırılabilir uzun bir süreç isteyen spor zor ama getiri güzel sabır ve azimle 1 senede fit bir vücut elde edersiniz

Sana tavsiyem 6 aydan önce foto yükleme buraya birdaha. Neden diye soracak olursan öncelikle 1 ayda birşey olmaz sadece vücudun alışmaya başlar ki sen bir de evde çalışıyorum diyorsun. 2. olarak ise buraya 1 aylık çalışmam vs gibi başlıklar açıp foto yüklersen tahmininden de çok eleştiri alırsın ve şevkin kırılabilir. Sen çalışmaya devam et :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.
- Hakkınızda eksik bilgi verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı