• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 15. Gokhann1

Selamın Aleyküm.Öncelikle Herkesin Mirac Kandili Mübarek olsun.Sürem kısıtlı yarın daha detaylı bilgi yazıcam.Yaşım 15. 1.70 boy 50kg.

Lise 1'e gidiorum.Yaklaşık 1 yıldır bu sporla ilgiliyim ancak antremanları malesef düzenli olarak yapamıyorum. 2belkide 3 haftada 1 kere yapıyorum.Salona yazılmayı düşünüyorum.Para peşinmiş o yüzden para biriktiriyorum şuan 55tl açığı m var :D

Şimdilik fotoğraflara bakarak yorum yaparsanız çok memnun olurum.Sizin yorumlarınız benim için çok değerli.

Omuz:101
Göğüs:81
Bel:71
Kol:27

Eklentiler

• 2013-04-21 23.59.59.jpg
    2013-04-21 23.59.59.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 1.141
  • 2013-04-22 00.08.07.jpg
    2013-04-22 00.08.07.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 1.099
  • 2013-04-25 20.57.10.jpg
    2013-04-25 20.57.10.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 1.053
  • 2013-04-25 20.57.47.jpg
    2013-04-25 20.57.47.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 1.124
  • 2013-04-27 05.29.19.jpg
    2013-04-27 05.29.19.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 993
  • 2013-04-27 05.29.23.jpg
    2013-04-27 05.29.23.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 974
Yaşın 18'i geçmiş olsa, Gainer önericektim ama malesef yaşın 15 daha küçüksün.Hevesini kırmak istemem.Eğer çok istiyorsan.kendine doğal olan bol proteinli,ve karbonhidratlı yiyecekli bi beslenme uygularsın,pres hareketleriyle gelişimini yavaşlatmanı tavsiye etmem,olabildğince kaçın.Bu şekilde yürütürsen bunu 3 yıl,18 den sonra supplementlerle meyvelerini alabilirsin bu sporun.

dostum daha yolun başındasın vücudun görünüşe göre yağlanmaya pek meğilli bir vücut değil iyi bir bulk dönemi düzenli beslenme düzenli uyku sabır tek ihtiyacın olan şeyler bu.Şunuda belirtmek isterim coğu kişi bu spora fazla kiloların kurtulmak daha sonrasında kaslanmak amacıyla başlar senin avantajın yağsız bir vücuda sahip olman body hayatında başarılar ;) No Pain No Gain ;)

Çok Başarılı Bir Gelişim Salona Yazılırsan Hacimlenirsin ve Daha İyi Bir Görünüme Kavuşabilirsin.

Boy Kilo arasında büyük bir fark var dediğim gibi Salona yazıldığında Hacimlenirsin.

Birde 1 sene boyunca evde ne tür egzersizler yaptın evde dumbellarınlamı çalıştın yoksa kendi vücut ağırlığınlamı çalıştın?

Çok Başarılı Bir Gelişim Salona Yazılırsan Hacimlenirsin ve Daha İyi Bir Görünüme Kavuşabilirsin.

Boy Kilo arasında büyük bir fark var dediğim gibi Salona yazıldığında Hacimlenirsin.

Birde 1 sene boyunca evde ne tür egzersizler yaptın evde dumbellarınlamı çalıştın yoksa kendi vücut ağırlığınlamı çalıştın?

İlk başlarda şınav mekik ve balkon kapısında barfix ile başladım :D 3-4 ay böyle geçti.Sonra dumbell aldım4kg 2 tane.Ve 2 ay öncede 8er kg dumbell aldım 2tane bunlarla çalıştım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:54 ----------

kilo ve omuz daha fazla gibi görünüyor?

Keşke göründüğü gibi olsa.Bu fotoları arkadaşlarıma gösterince bu sen değilsin,shop yapmışsın vs diyolar.Yani antreman sonrası ve soğuk vücut arasında baya fark var benim.

Kilo ve omuzu bir daha ölçtüm omuz 103 kilo 52

Öncelikle merhaba,
Yaşına ve yaşıtlarının çoğuna göre iyi bir vücut yapmışsın.
Genç yaşta spora başlamanın faydalarını ileri ki yaşlarında mutlaka göreceksin bunu unutma.
Öncelik olarak yaşın itibariyle beslenmeye önemli özeni göstermelisin.
Bu hem yaptığın/yapacağın spordan daha iyi verim almanı sağlar, hem de gelişimin açısından sana pozitif katkı sağlar.
Spor salonu ile sana tavsiye edebileceğim önemli nokta, orada Press hareketleri diye adlandırdığımız itme hareketlerinden mümkün olduğunca kaçınman, kaçınmayacaksan bile mümkün mertebe hafif kilo ile bu hareketleri yapman olacaktır.

Spor hayatında başarılar...

kardeş nasıl bir antreman programı kullandın

Pek antreman programı denemez aslında.yaptığım bir kaç hareket var o kadar,
Şınav
Mekik
Barfix
Dips

Ve dumbell'lerle çalışıyodum.

dumbelllls bu hareket ve

bench_O bu hareketin dumbellerle yapılanı

bunlar toplam 3-4 hareket yapıyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:10 ----------

4 ay sonra Ocak ayının ilk haftasında yeni fotoğraflar ekliycem.Bu önümüzdeki 4 ay çok yoğun bi tempoyla çalışıcam.Bakalım ne sonuç elde edicem :D

Yaşın gereği tabiri caizse hayvanlar gibi yemeli ama ne yediğine dikkat etmelisin. Bu vücud bana göre spor salonunda çok iyi işler başarır

Back
Yukarı