Yaşıma göre baya gelişmişim :/

arkadaşlar ben 13 yaşındayım..176 boy 63-64 civarı da kiloyum..Vücut ölçülrim:

sol kol : 32,5
sağ kol :33

omuz: 119

göğüs: ölçmedim

bel: 84

Etrafımdaki yaşıtlarıma nazaran iriyim ve daha olgunum gibi geliyor bana sanki..Yani onların yaptıkları şeyler bana çok sıkıcı ve çocukça geliyor ondan hep liseli tanıdıklarla takılıyorum..gerçi birçoğu 13 yaşında olduğuma inanmıyor ama :D
size sorum şu :

Sizce ben ergenliğe erken girmiş olabilir miyim ? Yani etraftakiler beni hep 16-17 yaşında sanıyor sorduklarında 13 yaşında olduğumu söyleyince ağızları açık kalıyor..Bir de erken girdiysem bu şekildeki hızlı büyüme ne kadar sürer , kaç yaşına kadar yani? Bunları sormamın nedeni fazla iri olmak istememem...Neyse..Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
benim boy 1.85 kilo 87 ve belim 87 ve bu kadar kötü duruyo seni tahmin edemiyorum yeğen :D kolu felan bırak kardio ya başla :D 13 yaşındasın ergenlige girdin tabi 15-16 yaşlarında bi 6-8 cm uzucaksın büyük ihtimalle birazda irileşiceksin tabi kemikler felan . sonrası allah kerim :D

benim boy 1.85 kilo 87 ve belim 87 ve bu kadar kötü duruyo seni tahmin edemiyorum yeğen :D kolu felan bırak kardio ya başla :D 13 yaşındasın ergenlige girdin tabi 15-16 yaşlarında bi 6-8 cm uzucaksın büyük ihtimalle birazda irileşiceksin tabi kemikler felan . sonrası allah kerim :D

Yok kardeş sen yanlış anladın..Şişman değilim :D Sadece yaşıtlarımın arasına koyunca 1.5 kat büyük oluyom çoğundan(hepsinden değil tabi) bunu anlatmaya çalıştım yani şişmanlıkla alakası yok :D :D

21 yaşına kadar büyümen devam edecektir. Şuan yaşıtların ergenlik döneminde sende dahil, insan yapısı bu sen 13 yaşında böyle isen şuan küçük yapıdaki arkadaşın 5 sene sonra senden daha büyük olabilir.

Geçen zaman bunu gösterecektir, kafana takma 5 sene sonra normale döner herşey:)

ya 13 yaşında 185 tipler görüyorum sen yine iyisin :) o değilde bu yaz birçok arkadaşın 175-180 mutasyon geçiriyor olabilir :) bu yeni nesil ilginç hem çok erken kalıplaşıyorlar hem de birçok şeye bizden erken başlıyorlar :D

yaş 13 daha bugun girdm 13 e

1.72 boy
68 kilo
35 cm kollar
76 bel
88 göğüs
113 omuz

ben çok geliştiğimi iddaa edip konu açmıyorum :D

Back
Yukarı