yaşım 18 beslenmem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tan00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tan00

Üye
öncelikle selamun aleyküm herkeze yaşım 18 boy 1.90 kol 37-38 göğüs 103 omuz 122 bel 87 beslenmem sabah 8 yumurta ve yaklaşık 80 gr kadar yulaf 2 saat sonra antremana gidiyorum antremandan hemen sonra whey kullanıyorum ondan 1:30 saat sonra 200 gr tavuk göğüsü akşam 6 gibi 200 tavuk göğüsü daha ve gece 9-9:30 arası 200 gr tavuk göğüsü daha yatmadan önce 200 gr kadar köy yoğurdu yiyiyorum sorum şu kaslarımı büyütmeye çalışıyorum ama geçen aya göre 1-2 cm gerilemem oldu bunları tüketirken aralarda kalorisi yüksek şeylerde yemem gerekiyor mu yani fazla yağlanmadan kas büyütmeye ve hafif hafif kilo almaya çalışıyorum birazda bel problemim var beslenme konusunda sizinde görüşlerinizi bekliyorum kilom 88 ve haftada 4 gün antreman yapıyorum pzrtesi bacak karın-salı sırt arka kol-perşembe göğüs karın-cuma omuz biceps[DOUBLEPOST=1479143871][/DOUBLEPOST]günde yaklaşık 600 gr tavuk göğüsü tüketiyorum

Tek yönlü ve yetersiz bir beslenmen var. Sadece proteine odaklanmışsın ve yanlış bir beslenme biçimi edinmişsin. Araştırıp detaylı kalori ve makro hesabıyla daha sağlıklı programlar oluşturabilirsin

Back
Yukarı