Yaşım 14 vücudumda kıl yok

yaşım 14 vücudumda kıl denen bişey yok hepsi sarı tüy yaşıtlarımın hepsinin kıl sakal bıyık vs var benim neden yok merak ediyorum hormonal sorun vs sorun olabilirmi yoksa normalmi ve boyumda yaşıma göre kısa 145,5 bu konuyla alakalı düşünceleri olan varsa yazsın lütfen

yaşım 14 vücudumda kıl denen bişey yok hepsi sarı tüy yaşıtlarımın hepsinin kıl sakal bıyık vs var benim neden yok merak ediyorum hormonal sorun vs sorun olabilirmi yoksa normalmi ve boyumda yaşıma göre kısa 145,5 bu konuyla alakalı düşünceleri olan varsa yazsın lütfen
Kılı dert etmene gerek yok çıkanlar çıkmasın diye rahatsız oluyor sen tam tersini söylüyorsun zamanla çıkacaktır.Boyun yaşıtlarına göre kısa kalmış sanıyorum daha ergenliğe net girememişsin tam olarak girdiğinde kıl hafiften çıkmaya başlar lise döneminde boyunun bir anda uzadığını görebilirsin dostum.

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkürler ama boyumda kısa :)[DOUBLEPOST=1519475596][/DOUBLEPOST]boyum uzun olsa kıl umrumda bile deil sadece hormon bozuklugum varmı onu merak ettimde

çocuk saglıgı doktoruna gittim geçen gün endokrine git hormon eksikligi olma ihtimali yüksek dedi igne verirse geçer dedi tedbir amaçlı gidecegim teşekkür ederim

8. Sınıfta çıkmaya başladı, zamanla atalarımın hakkını verecek bir gelişim sergiledim. Umarım hormonlarında sorun yoktur ve kıl, tüy sorunun olmaz:)

Benim yakın arkadaşımda lise 1 de felan senin boyundaydı, doktora gitti çinko,polivit c bir kaç vitamin daha ve pahalı bir mama aldı boyu 1.80 şuan :) doktorlara danış bu dediklerimi mama aklıma gelmiyor eğer hatırlıyorsa sorarım yazarım buraya.

Back
Yukarı