Yağsız tavuk göğsü pişirme

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve merttezcan tarafından 24 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. merttezcan
    Offline

    merttezcan Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay


    afiyet olsun :)
     
  2. celalguler
    Offline

    celalguler Üye

    Katılım:
    24 Şubat 2017
    Mesajlar:
    3
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben direk suyun içine boşaltıp haşlıyorum suyunu biraz çektikten sonra kalanını boşaltıp sevdiğim baharatlardan koyuyorum sonra biraz daha karıştırıyorum kıtırlaşması için çok lezzetli oluyor
     
  3. Buhara91
    Offline

    Buhara91 Üye

    Katılım:
    7 Ağustos 2017
    Mesajlar:
    68
    Beğenileri:
    13
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    yaw azcık kullanın arkadaş zeytinyağını da :)) çiğ tavuk yiyeceksiniz yakında :D
     

Sayfayı Paylaş