yağsız şiş göbek neden olur?

bazı insanlarda görürüz göbekleri kocamandır şiştir fakat buna rağmen yağ yoktur karın bölgesinde mesela ronnie coleman da da böyle bu göbeği düzeltmenin çözümü nedir neden olur?

Coleman,içtiği growth vs hormonlar yüzünden mutasyona uğramış iç organlara sahip.Bu yüzden karnı oldukça geniş gözüküyor.Ayrıca yağ kütlesi olmayan bir göbeğin şiş gözükmesi,bağırsaklarda gaz olmasından kaynaklanabilir.Yediğin yemeklerden kaynaklanabilir ve vücudun genetik yapısından kaynaklanabilir.Umarım doğru cevaplamışmdır:)

İnsanlarda ne zamandan beri işkembe var?Adamın karnının o kadar geniş olmasının sebebi aldığı takviye hormanlar yüzünden iç organlarının büyümesi.

ben sadece ronnie colemandan bahsetmiyorum babamda mesela hiç yağ yok göbek bölgeside fakat göbeği kocman ve böyle çok insan var.çözümü nedir bunun.

çözüm yok ......çalışarak basite indirgene bilir ..
ya aldığı kaloriden fazla yakıcak yada harcadığı kaloriden daha az seviyede kalori alıcak normal birisi için bunlar yeterlidir.

Ya da günde 2-3 öğün tıka basa yemeği bırakıp günde 5-6 öğün ve az yiyerek mideyi küçültecek. Doğal olarak metabolizma hızlanacak.

İçki de bir faktör. (Bazıları için)

içki var zaten de yani yağ olmadan ahmile gibi bi göbek nasıl şişer anlamadım gitti.ve geri dönüşü yokmudur.

eğer bira mazisi varsa normaldir
ama sağlıklı bir bireyin göbeği olduğunu sanmıyorum(yağsız ise)

yağlanma göbekte deiğil organların etrafında olursa da boyle bir görüntü oluşabilir ve çok riskli bi durumdur göbekte olması çok daha ıyıdır bu durumdan

Kendimde gözlemlediğim: Yağ oranı düşük deil iken, yüksek tekrarlı olarak değil de ağırlıklar ile ve 12 tekrar altı tekrarlarla karın çalışıldığında, büyük ama sert bir mide oluyor... Yağ oranı düşürdükçe ise baklavalar ortaya çıkıyor.

Birde babama bakın ! Hamileden farkı yok ! :D Boy 172 olmasına rağmen benim bacaklarımdan çok ince (benim bacak 57cm kalf 40 cm). kollar benim bilegim kadar ve göbek 7 aylık :D Sebep içki. Annemle evlendiklerinden beri hergun (ramazan ayı hariç) 1 duble rakı içer düzenli. evlenmeden önce bira içiyormuş :) Defalarca fırça atmaktan uyarmaktan bıktım :D karacigeri düşünemiyorum. Mideside büyük tabi yemekte 3 tabak goturur :D

Çevrede göbekli tabi bacak , kollar ince ise kesin RAKI içen vatandaştır :) , Göbeği var fakat bacak , kollarda kalın ise RAKI cı değil , Fastfoodcudur :D

Back
Yukarı