Yağmı yakmalıyım yoksa hipertrofiye devammı etmeliyim

merhaba arkadaşlar sizlere birşeyler danışmak istiyorum sporda yeni sayılırım 6 aydır body yapıyorum.
Boy:1.81
Kilo:87,5
Yağ oranım:19,3
Kas miktarım:67
Su oranım:57,1
Kemik ağırlığım :3,5
Bazal metobalizma hızım:2109
İç yağ oranım 4,0
Arkadaşlar ben şuan hipertrofi antremanı yapıyorum sizce bu programım bitince yağ yakımı antremanlarımı yapmalıyım yoksa ağırlık çalışmaya devam mı etmeliyim çok bilgili değilim yavaş yavaş öğreniyorum sizinde değerli görüşlerinizi öerak ediyorum hocamada sorucam ama sizde fikir belirtirseniz sevirnirim teşekkürler şimdiden.(konuyu doğru yere açmadıysam k.bakmayın )

merhaba arkadaşlar sizlere birşeyler danışmak istiyorum sporda yeni sayılırım 6 aydır body yapıyorum.
Boy:1.81
Kilo:87,5
Yağ oranım:19,3
Kas miktarım:67
Su oranım:57,1
Kemik ağırlığım :3,5
Bazal metobalizma hızım:2109
İç yağ oranım 4,0
Arkadaşlar ben şuan hipertrofi antremanı yapıyorum sizce bu programım bitince yağ yakımı antremanlarımı yapmalıyım yoksa ağırlık çalışmaya devam mı etmeliyim çok bilgili değilim yavaş yavaş öğreniyorum sizinde değerli görüşlerinizi öerak ediyorum hocamada sorucam ama sizde fikir belirtirseniz sevirnirim teşekkürler şimdiden.(konuyu doğru yere açmadıysam k.bakmayın )

Sevgili kardesim, kilon cok fazla. bence kardio antremanlarına daha fazla agırlık vermelisin. Gelisme ve büyüme olarak acele etme bence. Vücut ölcülerini de paylasırsan yapılan öneriler icin faydalı olur.

Aynen kilom biraz fazla gibi hocamada sordumdu fakat bana normal demişti tabi yağ olmasın demişti.Vücut ölçüsü derken fotoğraf olarakmı demek istediniz diğer türlüyse eğer hiç ölçülmedim ama ölçülücem .kardiyo yapmıyorum 5 dk bi koşu en fazla ama haftada bir halı saha maçı yaparım ama ne kadar etkili olur o bilmiyorum l-karnatin kullanmamı tavsiye edermisiniz bu arada cevabınız içinde teşekkürler.

Son düzenleme:
Gögüs, sırt, bacak ölcüleri olarak sormustum. Kardiyo yapman cok önemli. YAg oranını azaltmadan büyüme yapmak pek hoş olmuyor. Ayrıca L-karnitin kullanmana hiic gerek yok. Antremandan 20 dakika önce bir kahve icmen yeterli olacaktır. HAftada 3 gün agırlı antremanı, bir gün kardiyo yaparsan 3-4 ay icinde farkı göreceksin.

Gögüs, sırt, bacak ölcüleri olarak sormustum. Kardiyo yapman cok önemli. YAg oranını azaltmadan büyüme yapmak pek hoş olmuyor. Ayrıca L-karnitin kullanmana hiic gerek yok. Antremandan 20 dakika önce bir kahve icmen yeterli olacaktır. HAftada 3 gün agırlı antremanı, bir gün kardiyo yaparsan 3-4 ay icinde farkı göreceksin.
Anladım ölçülerimi yarın paylaşırım ölçülürsem programım bittiğinde sizin dediğinizi uygulayacağım tekrardan teşekkürler.

Back
Yukarı