yağlanma şeklimi çözemedim

merhabalar herkese. bende anlamadığım bir şekilde yağlanma söz konusu. ayağa kalktığımda göbek fazla belli olmuyor biraz fit duruyorum. ama oturunca yağlar sanki alt bölgede toplanıyor. ayağa kalkıyorum karnım taş gibi sert oluyor ama oturunca alt karına işaret parmağımın yarısı giriyor. ayağa kalktığımda yağlı olduğum pek anlaşılmıyor ama oturunca yumuşak oluyor alt karnım. anlayamadım gitti. iç organ yağlanması mı yoksa deri altı mı anlayamadım.

merhabalar herkese. bende anlamadığım bir şekilde yağlanma söz konusu. ayağa kalktığımda göbek fazla belli olmuyor biraz fit duruyorum. ama oturunca yağlar sanki alt bölgede toplanıyor. ayağa kalkıyorum karnım taş gibi sert oluyor ama oturunca alt karına işaret parmağımın yarısı giriyor. ayağa kalktığımda yağlı olduğum pek anlaşılmıyor ama oturunca yumuşak oluyor alt karnım. anlayamadım gitti. iç organ yağlanması mı yoksa deri altı mı anlayamadım.
bende de var o

nasıl bir şey olduğumu çözemedim. bugüne kadar hahyatım boyunca yılda sadece 2 veya 3 defa fast food tüketmişimdir. dışarıda yemek yersem bile hep tavuk ızgara, et ızgara türü şeyler yerim. evde pizza yenilecekse evde yapılır bizde. 30 senedir eve giren hazır pizza sayılıdır. yani nasıl yağlandığımı çözemedim.

bende de var deri yapısından dolayı diye düşünüyorum derim aşırı sünüyo ver yumuşak diri bir yapı yok seninde gene olarak yumuşaksa ondandır.

Geçmişte obezlik yaşayanlarda deri sarktığı için böyle durumlar oluşabilir.
Eğer böyle bir geçmişin yoksa, demek ki fazla yağlanmışsınız hocam. İşaret parmağının yarısı az buz değil zira.

Back
Yukarı