Yağ Yakmaya Çalışırken Ağırlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Clean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Clean

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba bu sorum çok kapsamlı olacak 176 boy var 82 83 küsür kiloyum yağ oranım baya sağlam belimin en alt kısmı 100cm öyle söyliyim 1 aydır salona gidiyorum ama yediğme fazla dikkat etmedim ağırlık çalıştım her bölgeden 5 10 kg lik bir artış yakalayabildim fakat boyumun çok uzun olmaması sebebiyle belim baya sıkıntılı duruyor şimdi 3 hafta boşluğum var normalde salona gidip 5 - 10dk arası koşup split temel hareketleri çalışıyorum fakat belimden bıktım artık bu 3 hafta sadece kardiyo ve diyet yapıp yak yaksam ağırlıklarım tekrar başladığım günki ağırlıklara düşermi misal veriyim dumbbells press de ilk yaptığım harekette 10 12 küsür kiloyla giriyordum 2 gün önce yaptığım antrenamnda 20 girdim kol ile klasik dumbell hareketi yani ayakta dumbell i kaldırarak girdiğimize 8 - 12 - 15 -20 gibi bir artış sağladım bileklerim felan incedir kilom var ama güç konusunda sanırım yeteri kadar iyi değilim şimdi tekrar soruma gelirsek bu 3 haftayı diyet ve sadece kardiyo ile geçirmek istiyorum yağ yakmak amacıyla lütfen yardım edin baya bir boşluktayım teşekkür ederim .. iyi sporlar .

Back
Yukarı