1 senedir evde vücut geliştirme yapıyorum yapıyorum ve hiç supplement kullanmadım
kas gelişmimin sınırlarına geldiğimin ve supplement kullanmaya başlamam gerektiğimin farkındayım ama bir miktar yağım var.
hiç yağ yakmaya uğraşmadım ve şimdi bir süre yağ yakmaya yoğunlaşmak ve kaslarımı belirginleştirip daha sonra protein vb ürünleri kullanarak tekrar çalışmalarıma devam etmek istiyorum.
yağ yakarken kullanacağım yardımcı
gıdalar olarak ANIMAL CUTS ve bu esnada kas kaybını önlemek için ANIMAL NITRO kullanmayı düşünüyorum.
bunları da Universal ürününün kataloğunun rahberliğinde söylüyorum
1.SORUM :
katalogda ANIMAL CUTS un yağ yakımını ve su atımını sağladığını ve
bu esnada kullanılan ANIMAL NITRO nun da var olan kas dokusunu koruduğunu okudum.
-Ustalar buna ne kadar katılırlar ve bana bu kombinasyonu önerirler mi ?
-Bunları kullanırken sağlığım zarar görür mü ?
(daha önce hiç supplement ve benzeri ürünler kullanmadığım için supplementlere biraz çekinceli yaklaşıyorum)
-Bu ürünler gerçekten anlatıldığı şekilde yağ yakmamı sağlar mı ?
-Bunları kullanırken yapmam gereken ekstra bir şey varmı ?
-Bana "bu ürünleri kullanma,şunları kullan daha iyi olur" diyecek olan var mı ?
-Piyasada bu ürünlerin sahteleriyle karşılaşma ihtimalim nedir ve eğer sahte ürünlerle karşılaşırsam bunu nasıl anlarım ?
2.SORUM :
ben Ankarada yaşıyorum ve bu ürünleri üniversal kataloğunun arkasında
yazamakta olan adresten alışveriş yapmayı düşünüyorum.
bana ankarada amerikan pazarı dışında bir yer önerecek olan var mı ?
Daha önce bizzat gidip amerikan pazarında araştırma yapmıştım alt katında ağzı iyi laf yapan bir arkadaş vardı
bana "nitrofull nutrition" ürününü önermişti
açkçası ürün bana bazı nedenlerden dolayı güven telkin etmedi
ve bu sitede "nitrofull nutrition" anahtar kelimesini arattırdığımda bazı arkadaşların bu ürünü alıp pişman olduğuna tanık oldum.
hatta bu sitede bulunan ankatlerde bile adına rastlamadım.
kısacası amerikan pazarına çok güvenmiyorum bana ankarada başka güvenilir bir yer önerebilecek olan var mı ?
not : 2. sorumla ilgili olarak "bu konuyu forumda arama yap bu konu açılmıştı" diyecek olanlar olabilir aradım buldum okudum
belki yeni yerler açılmıştır diye soruyorum.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
kas gelişmimin sınırlarına geldiğimin ve supplement kullanmaya başlamam gerektiğimin farkındayım ama bir miktar yağım var.
hiç yağ yakmaya uğraşmadım ve şimdi bir süre yağ yakmaya yoğunlaşmak ve kaslarımı belirginleştirip daha sonra protein vb ürünleri kullanarak tekrar çalışmalarıma devam etmek istiyorum.
yağ yakarken kullanacağım yardımcı
gıdalar olarak ANIMAL CUTS ve bu esnada kas kaybını önlemek için ANIMAL NITRO kullanmayı düşünüyorum.
bunları da Universal ürününün kataloğunun rahberliğinde söylüyorum
1.SORUM :
katalogda ANIMAL CUTS un yağ yakımını ve su atımını sağladığını ve
bu esnada kullanılan ANIMAL NITRO nun da var olan kas dokusunu koruduğunu okudum.
-Ustalar buna ne kadar katılırlar ve bana bu kombinasyonu önerirler mi ?
-Bunları kullanırken sağlığım zarar görür mü ?
(daha önce hiç supplement ve benzeri ürünler kullanmadığım için supplementlere biraz çekinceli yaklaşıyorum)
-Bu ürünler gerçekten anlatıldığı şekilde yağ yakmamı sağlar mı ?
-Bunları kullanırken yapmam gereken ekstra bir şey varmı ?
-Bana "bu ürünleri kullanma,şunları kullan daha iyi olur" diyecek olan var mı ?
-Piyasada bu ürünlerin sahteleriyle karşılaşma ihtimalim nedir ve eğer sahte ürünlerle karşılaşırsam bunu nasıl anlarım ?
2.SORUM :
ben Ankarada yaşıyorum ve bu ürünleri üniversal kataloğunun arkasında
yazamakta olan adresten alışveriş yapmayı düşünüyorum.
bana ankarada amerikan pazarı dışında bir yer önerecek olan var mı ?
Daha önce bizzat gidip amerikan pazarında araştırma yapmıştım alt katında ağzı iyi laf yapan bir arkadaş vardı
bana "nitrofull nutrition" ürününü önermişti
açkçası ürün bana bazı nedenlerden dolayı güven telkin etmedi
ve bu sitede "nitrofull nutrition" anahtar kelimesini arattırdığımda bazı arkadaşların bu ürünü alıp pişman olduğuna tanık oldum.
hatta bu sitede bulunan ankatlerde bile adına rastlamadım.
kısacası amerikan pazarına çok güvenmiyorum bana ankarada başka güvenilir bir yer önerebilecek olan var mı ?
not : 2. sorumla ilgili olarak "bu konuyu forumda arama yap bu konu açılmıştı" diyecek olanlar olabilir aradım buldum okudum
belki yeni yerler açılmıştır diye soruyorum.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim