Yağ yakmak için en iyi program (p90x , insanity) vb.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bootex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bootex

Üye
Öncelikle iyi forumlar ;) evet arkadaşlar soru açık ve net , amaç kilo vermek (yağ yakımı) ve aynı zamanda kas yapmak .

Siz hangi programı tercih edersiniz ?
 
Ben şahsen p90x insanity programını yapamam haraketleri falan zor geliyor bana tabi sizi bilemem izlediğim videolara göre p90x daha etkili olabilir
 
p90x haraket olarak daha zor bunu kabul etmek lazım fakat insanity workout küçümsemeyelim sağlam haraketler var :D
bence bu programlar peş peşe yapılmalı yani ilk 60 gun insanity workout sonraki 90 gun p90x tabi buna vucut ne kadar dayanır bilemem :)
 
p90x haraket olarak daha zor bunu kabul etmek lazım fakat insanity workout küçümsemeyelim sağlam haraketler var :D
bence bu programlar peş peşe yapılmalı yani ilk 60 gun insanity workout sonraki 90 gun p90x tabi buna vucut ne kadar dayanır bilemem :)

P90x i normalde uzun süre devam ettirenlerde oluyor.Kolay programıyla başlıyorlar aşırı şişmanlar 180 gün 360 gün 270 gün devam ettirenlerde oluyor.
 
Ben her 2 programıda yapmış birisi olarak kesinlikle İnsanity workout diyorum. öncelikle insanity tartışmasız daha ağır bir program. p90x de dambull-barfiks-şınav-mekik ağırlıklı bir program. İnsanity tam anlamıyla HİİT denilebilecek tarzda. Bence amacınıza göre 2 program arasında seçim yapın Yağ yakımı diyorsanız Kesinlike İnsanity derim hacim ve kütle diyorsanız p90x daha öne çıkıyor. İyi Sporlar.
 
Merhaba bftr üyeleri , önceliklle önerileriniz için hepinize teşekkürler ;) Şuanda İnsanity 'nin yeni versiyonu olan Focus t25'e başladım . Son bir haftada uyguladığım kadarıyla gelişme görmeye başladım . Programı insanitynin 25 dk haline indirilmiş hali olarak düşünebilirsiniz , farkı hiç dinlenmeden 25 dk boyunca hiit . No rest , focus and take breath :)
 
Back
Yukarı