Yağ yakmak için bilgilendirme.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caqdas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

caqdas

Üye
selam arkadaşlar boyum 1.85 yaş 20 kilo 90 3 senedir her sene 3 ay olarak bu sporla ilgilendim şmdi geri dönüyorum kardiyo ağırlıklı çalışmayı düşünüyorum başladıktan bir süre sonra yağ yakıcı kullanmak ıstıyorum nasıl bı metod uygulamalıyım ne ve hangı marka kullanmalıyım yardım edermisiniz teşekkürler.

selam arkadaşlar boyum 1.85 yaş 20 kilo 90 3 senedir her sene 3 ay olarak bu sporla ilgilendim şmdi geri dönüyorum kardiyo ağırlıklı çalışmayı düşünüyorum başladıktan bir süre sonra yağ yakıcı kullanmak ıstıyorum nasıl bı metod uygulamalıyım ne ve hangı marka kullanmalıyım yardım edermisiniz teşekkürler.

Selam.

İlk başta en büyük hatalardan biridir hemen yağ kütlesinin üzerinden kas inşası fikri :), yağların bu sayede gidebieceği fikride çoğu kişide yok değil doğrusu, mesela mekiğin, yağ kütlesini kas yapabilme fikri malesef çok yaygın bir durumda, neyse.

Benim önerim ilk başta en azı 1 veya 2 ay içinde hiçbir yağ yakıcı süpplement kullanmamanızdan yana olacaktır, keza vücut hemen yağ yakacaktır bu sürede, bir süre sonra vücut yağ yakımını yavaşlatacaktır o zaman tercihiniz 'L-Carnitine' olsun, marka önerisi ise weider olabilir, başarılar.

yağ yakıcıya ihtiyacın yokki neden kullanıcaksınız?

geçen belgeselde izledim obez hasta birisi tam 190 kilo verdi sadece spor ve beslenmesine dikkat ederek siz 5-10 kg vermek ıcın yag yakıcı kullanmak ıstıyorsunuz

1 ayda verme 2 ayda ver emek harcayın kardıo yapın beslenmeyıde dıkkat edın zaten verıceksınız fazla kılonuzda yok

amacım vücudumdaki yağ oranını düşürüp kasları on plana cıkarmak bu yüzden sordum eğer bi yan etkisi varsa haklısınız

Back
Yukarı