Selam arkadaşlar 1.5 aydır body yapıyorum boyum:180 kilom:68 spora başladığımda yağ oranım evde ölçüldüğüm omron marka tartıda 20.7 çıktı, şu an 18.1 1.5 aylık sonuç bu kilom hala aynı sizce haziran başına kadar yoğun spor, ağırlık antrenmanı,cardio ile bu 18.1 lik oranı 12 13 lere çekebilirmiyim ?
Beslenmeme çok dikkat ediyorum un tuz şeker yağ hiçbirşey kullanmıyorum protein ağırlıklı besleniyorum (günde yaklaşık 140 gr protein alıyorum) haftada 6 gün spordan önce likit karnitin ve günde 2 tane cla alıyorum.
(amino bcaa, noxplode , terrasit triblus) kullandığım diger supplementler.
Yağ yakımımı engellemesin diye hocam protein tozuna başlatmadı.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:22 ----------
Bu arada 6 gün spor yapıyorum 3 günü cardio olarak 30dk hızlı bisiklet 500 mekik,
diğer 3 gün ise ağırlık antrenmanı 20dk bisiklet 400 er mekik.
Beslenmeme çok dikkat ediyorum un tuz şeker yağ hiçbirşey kullanmıyorum protein ağırlıklı besleniyorum (günde yaklaşık 140 gr protein alıyorum) haftada 6 gün spordan önce likit karnitin ve günde 2 tane cla alıyorum.
(amino bcaa, noxplode , terrasit triblus) kullandığım diger supplementler.
Yağ yakımımı engellemesin diye hocam protein tozuna başlatmadı.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:22 ----------
Bu arada 6 gün spor yapıyorum 3 günü cardio olarak 30dk hızlı bisiklet 500 mekik,
diğer 3 gün ise ağırlık antrenmanı 20dk bisiklet 400 er mekik.