Yağ Yakma ve Kas Yapma

Arkadaşlar 1 79 boyum var 75 kiloyum. 16 yaşındayım. Ama vücudumda inanılmaz yağ var sanırım. Göbek, bel ve göğüs almış başını gitmiş. Özellikle göğüs inanılmaz rahatsız ediyor. Jinekomasti olduğunu düşünmüyorum ama çok belirgin. Benim amacım göğüsü çok şişirmek değil. Sadece göğüs yağları erisin. küçük ama düzgün olsun. Bunun için ne yapmam lazım? Forumu araştırdım ama farklı farklı şeyler buldum. Tam olarak ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim.

Amacın vücu geliştirmek değilde sadece yağlarını yakmak ve göğüslerini şekile sokmaksa eğer sadece şınav işine yarar mekiğinde göğüslere azcık etkisi vardır birazda mekik bunları 3set max. tekrarlarda yapmalısın ki oradaki yağlar daha güzel yansın.Kardiyo ve koşuyu eksik etme çünkü göbeğinden veremezsen göğüslerinden hiç veremezsin bağlantılıdır.

Kolay gelsin

Despo Hocam verdiğiniz linke de baktım, konuyu açmadan önce de araştırdım ama tam olarak sorumun cevabını bulamadım.

Kilom çok fazla değil ama göbek ve göğüs çok fazla yağlı. Zaten genel bi yağlanma da var. Ben 4-5 kilo vererek yağları eritmek istiyorum aslında. Aynı zamanda hacimsiz ama düzgün göğüs istiyorum.

Back
Yukarı