Yağ Yakma Proğramım

Merhabalar;
Kendime yaza kadar 1 gün arayla uygulayacağım yağ yakma proğramı yaptım.Sizce bunları yaparak yaza kadar yağlarım gider mi?Boyum:167cm Kilom:59
Kilom fazla değil fakat gögüsümde ve göbeğimde yağ var.Onları eritmek istiyorum.
İlk önce mens health dergisinde gördüğüm proğramı yapacağım.

55 tekrar antrenmanı
1 squat 10 şnav 30 sn dinlen
2 squat 9 şnav 30 sn dinlen
3 squat 8 şnav 30 sn dinlen
4 squat 7 şnav 30 sn dinlen
5 squat 6 şnav 30 sn dinlen
6 squat 5 şnav 30 sn dinlen
7 squat 4 şnav 30 sn dinlen
8 squat 3 şnav 30 sn dinlen
9 squat 2 şnav 30 sn dinlen
10 squat 1 şnav

sonra 5 dk dinleneceğim.

sonra dışarı çıkıp 30 dk boyunca 10 metrelik deparlar atıp nefesim normala gelene kadar tempolu yürüyüp sonra yine 10 metrelik depar atacağım böyle gidecek 30 dk boyunca ve sonra bitecek.1 gün yapıp 1 gün ara vereceğim.Yaza kadar yağlarım erirmi?Yada başka tavsiyeleriniz var mı?Beslenmeme dikkat edeceğim.

bende okumuştum bu şekilde yapacagın kardio yararlı olacaktır bunun dışında beslenmenize dikkat edersniz istediğini yağı eritebilirsiniz sonuçta yağ yakmak icin yağlı şeylerden ve karbonhidrattan uzak durmanız gerekir. vücutta yağa dönüşen şeyler öncelikle yağlar ve karbonhidratlardır protein alımınıda vücudunuzun 1.5 katı kadar alınki kaslarınızdan cok fazla kaybetmeyin

bende okumuştum bu şekilde yapacagın kardio yararlı olacaktır bunun dışında beslenmenize dikkat edersniz istediğini yağı eritebilirsiniz sonuçta yağ yakmak icin yağlı şeylerden ve karbonhidrattan uzak durmanız gerekir. vücutta yağa dönüşen şeyler öncelikle yağlar ve karbonhidratlardır protein alımınıda vücudunuzun 1.5 katı kadar alınki kaslarınızdan cok fazla kaybetmeyin

vucutta yaga donusen seyler karbonhidratlardır cunku insulini karbonhidratlar yukseltiyor yaglar kilo yapma konusunda temizler

vucutta yaga donusen seyler karbonhidratlardır cunku insulini karbonhidratlar yukseltiyor yaglar kilo yapma konusunda temizler

yani karbonhidrat yemeliyim mi?yememeliyim mi?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:44 ----------

bu proğram işe yaramaz diye endişeleniyordum.valla içimi rahatlatınız teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:44 ----------

bu proğram işe yaramaz diye endişeleniyordum.valla içimi rahatlatınız teşekkürler

Karbonhidratı mümkün olduğunca azaltın :) Ben sadece kahvaltıda yiyorum sadece

yag yakma programı uyguladıgınıza göre icinde seker icerigi yüksek olan karbonhidratlı gıdaları olabildigince azaltın

örnek
meyve ve tahıl ürünleri yerine sebze ve kuruyemis ( badem ceviz fındık ) tuketin

Back
Yukarı