Yağ Yakma Amacıyla Yaptığım Program (lütfen yardım)

Arkadaşlar ben 96 Kasım doğumluyum.Boyum1.78 kilo 73 yağ oranı yüksek bunu azaltmak istiyorum.bunun için yaptığım uzun araştırmalar sonucu egzersiz ve beslenme programı oluşturdum.Yorumlarını bekliyorum. Kahvaltı : 2 tam yumurta, 2 yumurta beyazı, 2 doğranmış domates, 1 kase corn flakes (light süt), 100 gram light beyaz beynir, 1 dilim kepek ekmek. Öğlen : 4 Haşlanmış patates, 2 tabak makarna, 100 gram ton balık. Egzersiz : 22 dakika ısınma-esneme 23 dakika hızlı koşma+yürüyüş. Akşam : 200 gram tavuk göğsü, 1 tabak salata (marul, roka, domates, soğan). Tecrübe ve bilgi sahibi arkadaşlar yardımını esirgemesin lütfen.

kahvaltıdan mısır gevreğini çıkar derim yediklerin bence gayet yeterli, akşam yemeğin de gayet güzel öğle yemeğine gelince 2 tabak makarna bence çok patates hakkında çok bi bilgi sahibi değilim daha bilgili arkadaşlar öğle yemeğini değerlendirecektir

Öğlen 4 haşlanmış patates ve 2 tabak makarna mı ? o kadar kh la diyet değil , bulk yaparsın anca , programını tekrar gözden geçir derim , aldığın kh miktarı fazla geldi gözüme :)

Back
Yukarı