yağ yakım aşamasında sucuk

pravij

Üye
Yağ yakım aşamasında olan biri sucuk tüketmeli midir arkadaşlar yada hangi aralıklarla tüketmelidir hatta sucuk ile sınırlamayayım sucuk salam sosis diyelim. Tüketirsekte nasıl tüketmeliyiz benim yapabildiğim sadece tavada kızartma bu da yağ yakmak için hiç iyi değil.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:42 ----------

Konuyu yanlış yere açmışım marka bölümünde olduğumun farkında değildim k bakmayın.

Piyasadaki sucukların çoğunun üzerinde %40 %50 yağ ihtiva etmektedir yazıyor
ve bu yağlar katı sindirimi zor hayvansal yağlar. Yağ yakım aşamasındaki beslenme diyetinde kullanılması pek amaca yönelik değil açıkcası. ama arada canımızın çektiğinin tadına bakmamızda lazım :D Ve kendimden örnek vermem gerekirse hiçbir beslenme programıma bu salam sucuk sosis tarzı besinleri eklemiyorum. Hele geçen Pınar marka bir salam alacaktımki aylardan beridir yemiyorum bunun bile içerisinde mono sodyum glutamat var yani çin tuzu denilen bağımlılık yapıcı ve yedikçe yiyesini getiren bir madde bu ürünlerin en doğal güvenilir markaları dışında hiçbirini önermiyorum.

Yağ yakımındayım, yarın sabah için çok güzel sucuğum var :) Uzun uzun yazamayacağım şimdi ama ilgilenenlerin araştırması için iifym der kaçarım.

uploadfromtaptalk1394921846075.jpg
arkadaslar yurtta kaldigimdan bu ikisi light ekmekle beraber ara ögunlerde (bazen ana öğün) pratik olusu acisindan sık tükettigum besinler ligt ekmekle
Yağ yakmaya calisiyorum ayni zamanda ekmegi hemen hemen tamamen kestim ne dusunuyorsunuz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eki Görüntüle 27076 arkadaslar yurtta kaldigimdan bu ikisi light ekmekle beraber ara ögunlerde (bazen ana öğün) pratik olusu acisindan sık tükettigum besinler ligt ekmekle
Yağ yakmaya calisiyorum ayni zamanda ekmegi hemen hemen tamamen kestim ne dusunuyorsunuz

Çikolata ile yağ yakıcaksın ?

insülin seviyeni düşük tutman lazım ki sen çikolata yiyorsun
ara öğünde ton balığı salata yiyebilirsin yani oda pratik belki az da karbonhidrat alabilirsin bunların yanında senin seçimin

Dostum eğer durumun yoksa hiç bu işe bulaşma yani ara öğünde olsa çikolata salam falan bunlar çok zararlı şeyler senın için bulk döneminde olsan belki vucut kaldırır ama definasyon döneminde mümkün değil he illa yiyecem ben diyosan haftada bi kere hafıf bı mıktarda yiyebilirsin.

Dostum eğer durumun yoksa hiç bu işe bulaşma yani ara öğünde olsa çikolata salam falan bunlar çok zararlı şeyler senın için bulk döneminde olsan belki vucut kaldırır ama definasyon döneminde mümkün değil he illa yiyecem ben diyosan haftada bi kere hafıf bı mıktarda yiyebilirsin.

Çikolatayi kestim salam da günde en fazla bi kaç dilim onun da alternatifini bulunca kesecem teşekkür ederim

Ben sucuğu kendim yapıyorum %20 yağlı kıyma ile. Zararı olur mu acaba içinde sucuk baharatları ve Kıyma var evde yıllardır kendimiz yapıyoruz.. Sizce tuketmede sıkıntı var mi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

%20 iç yağ iyidir. Sadece 100 gr'ının veya bir kangalın kalorisini hesapla ve diyelim ki günlük 2000 kaloriyle yağ yakıyorsan yediğin sucuğun bunu aşmana sebep olmayacak miktarda olmasına dikkat et. Bunu sağladığın sürece yağlı yemek de güzeldir, yağ yakarken daha uzun süre tok kalmanı sağlar.

Back
Yukarı