Yağ yakımı?

merhabalar vucud yağ oranım %17 yağ yakıcı ilaç önerirmisiniz acaba fitness'a başladım daha yeniyim

merhaba
Yag yakıcı ilac? Senin istedigin bir mucize. O ilac olsaydı inan spor salonlarına ihityac olmazdı bu forum da olmazdı buyuk ihtimal.
Yag yakmak istiyorsan duzenli beslenme ve spor. Birde bu formuda arama yap cok faydası olacaktır.

Fitnessı 3 ay devam ettir ondan sonra sitenin Supplement bölümüne gir , yağ yakıcı ürünler var onları araştır.Etkili ürün arıyorsan Animal Cuts , Hydroxycut Hardcore , daha orta seviye ürün arıyorsan L-Carnitine'in Türkiye'de satışı olan markaları arasından seçim yap.Yağ yakıcıların amacı , antreman öncesi alınır ve o antremanda enerjinin yağdan alınmasını sağlar.Böylece kullandıkça yağ oranını hızlı azaldığını görürsün.Ama sen ilk önce herşeyi dört dörtlük yapmaya çalış , doğru antreman , hareketleri nizami uygulama , beslenme programı , bu disiplinleri tuttur ondan sonra programına Supplementi ilave et.Sonuç mükemmel olucaktır.Bu arada garbage'ninde dediği gibi düzenli beslenme ve sporu iyi götürmen çok önemli..

merhaba
Yag yakıcı ilac? Senin istedigin bir mucize. O ilac olsaydı inan spor salonlarına ihityac olmazdı bu forum da olmazdı buyuk ihtimal.
Yag yakmak istiyorsan duzenli beslenme ve spor. Birde bu formuda arama yap cok faydası olacaktır.

Merhaba Yeri degil fakat ben bir soru sormak istiyorum, Protein olarak Tavuk öneriliyor, Tavugu Nasıl Pişirmeliyiz yada kızartmalıyız Fark eder mi ?

Tavuk-Balık arasında mı gidip gelmeliyim sadece ? Farklı Protein degeri yüksek ne yenebilir.

Merhaba Yeri degil fakat ben bir soru sormak istiyorum, Protein olarak Tavuk öneriliyor, Tavugu Nasıl Pişirmeliyiz yada kızartmalıyız Fark eder mi ?

Tavuk-Balık arasında mı gidip gelmeliyim sadece ? Farklı Protein degeri yüksek ne yenebilir.

merhaba
Cok az zeytin yag ile yapabilirsin kesinlikle kızartma değil yada ızgara yapoılabilir.
Balık da yiybilirisin. Baklagiller var protein olan. beslenme bolumunde yiyirceklerin protein degerli ve marka marka degerleri yazıyor. oradan bulaibilirsin.

merhaba
Cok az zeytin yag ile yapabilirsin kesinlikle kızartma değil yada ızgara yapoılabilir.
Balık da yiybilirisin. Baklagiller var protein olan. beslenme bolumunde yiyirceklerin protein degerli ve marka marka degerleri yazıyor. oradan bulaibilirsin.

Kızartma Degil Derken mesela Tefal Actifry Fritöz Var 1 Kaşık yagla pişirme özelligi var ben yagsızda pişirebilirim sorun degil,Bunda pişirsem Sorun olmaz herhalde ?

Kızartma Degil Derken mesela Tefal Actifry Fritöz Var 1 Kaşık yagla pişirme özelligi var ben yagsızda pişirebilirim sorun degil,Bunda pişirsem Sorun olmaz herhalde ?

merhaba
o kadar hamarat degilim :) bilemiyorum ama daha basit sekilde yemek hazırlarım. patates haslıyorum mesela

Back
Yukarı