yağ yakımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15 yaşındayım 178 boy 78 kiloyum vücudum çok yağlı tecrbeli abilerdenyardım istiyorum yağ yakma konusunda yardım edebilecek varmı herkes normalken yağlı olmak çok onur kırıcı oluyo şimdiden teşekkürler

15 yaşındayım 178 boy 78 kiloyum vücudum çok yağlı tecrbeli abilerdenyardım istiyorum yağ yakma konusunda yardım edebilecek varmı herkes normalken yağlı olmak çok onur kırıcı oluyo şimdiden teşekkürler

Öncelikle hiç kafana takma şimdi sana gülenler emin ol düzenli bir çalışma düzgün bir beslenme ile 6 ay sonra abi ne kadar fit olmuş diyebilirler bu senin elinde öncelikle.Öncelikle salona haftada 3 gün gitmeni öneririm yağ yakımına gelecek olursak antrenman günleri 15 dk bisiklet 15 dk koşu bandında bir yüksek bir alçak tempoyla koşmanı öneririm örneğin 12 km hızla 2-3 dk koşabildigin kadar nefesinin yettigi kadar koş yorulunca 6 km hıza al gibisindir kendin bir kombine yapabilirsin oldukça etkilidir bu yöntem yağ yakma konusunda.Ek olarak 2 gün daha eğer imkanın varsa minin 1 gün sadece 15 dk bisiklet 30 dk koşu bandında koşmanı öneririm + mekik yapmanda iyi olur eğer salona gitmek istemessen açık havadada minimum 40 dk koşmanı(park tarzı alanlar varsa yaşadığın yerde) öneririm.Beslenmeye gelecek olursak protein ağırlıklı beslenmeni alacağın karbonhidratların komplex olmasına dikkat etmelisin yani bulgur pilavı ya da yulaf ezmesi gibi şeyler bu tür karbonhidratlarıda spordan 2-3 saat önce tüketmeni öneririm fastfood döner tarzı şeylerden uzak dur şeker ve un mamullerini oldukça az tüketmeye dikkat et bunları yaparsan tahminen 2 ay sonra ideal kilona ulaşırsın daha sonra kaş inşasına tam anlamıyla kendini verirsin :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : yag yakimi

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Forumda ilgili bölümler okunmadan konu açılmıştır.Aşağıdaki bölümlerdeki sabit başlıkları okumanızı rica ederiz.

Link : Beslenme - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yeni Başlayanlar Bölümü - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Antrenman:Bodybuilding & Fitness - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yağ Yakıcılar ve Yağ Yakımı - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Forumda ilgili bölümler okunmadan konu açılmıştır.Aşağıdaki bölümlerdeki sabit başlıkları okumanızı rica ederiz.

Link : Beslenme - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yeni Başlayanlar Bölümü - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Antrenman:Bodybuilding & Fitness - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yağ Yakıcılar ve Yağ Yakımı - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı