Yağ Yakımı Ve Sıkılaşmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emo95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emo95

Üye
Merhabalar öncelikle spordaki 3.ayım 80.9 kiloydum 74.2 kiloya düştüm bugün tartıldığımda.2.5 aydır çok sıkı kardiyo yapıyorum ve beslenmeye de mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum.50 dk kardiyo yapıyorum 40 dakika koşu 7.5-8.5 km hız arası değişen sonrasında da 10 dakika bisiklet yapıyorum.Onun dışında 4x10 şeklinde ağırlık antremanı yapıyorum.yaklaşık 7 kilo vermeme rağmen istediğim sıkılığa ulaşamadım o yüzden yağ yakıcı almayı düşünüyorum.Bana önereceğiniz etkili bir marka var mı 120-130 tlye kadar çıkabilirim.

Ya yeterince yağ yakmamışsındır, devam etmen gerekiyordur ya da yeterli kas kütlen yoktur. Eğer sebep birinciyse yağ yakımına devam , ikinciyse bulka girip yeterli kas kütlesini edindikten sonra tekrar yağ yakman gerek.

L carnitine ya da cla verceğin para kadar etki alabilceğin ürünler değil. Ben olsam senin durumunda kullanmazdım. Eğer kullanmıyorsan protein tozu ya da aminoasit daha önemli takviye olur.

Şöyle ki spora başladığımda belim 102 cm idi şuanda 84 cm yani bi incelme var ki gözle görülür çünkü herkes zayıfladığımı falan söylüyor çok sıkı kardiyo yapıyorum.Ama yağ oranım hala yetersiz geliyor.Daha fazla yağ yakmam gerektiğini düşünüyorum..

karnitin cla ve diyet ile istediğin sonuçları alabilirsin bunlardan sonra da termojeniklere yönelebilirsin ama en önemlisi diyet yapmak

Back
Yukarı