Merhaba arkadaşlar,
Salonda günlük normal çalışmalarımı yapıyorum.Ekstra koşu ve devamlı basketbol oynayan birisiyim.
Yağ yakımı için L-Carnitine önerilmiş.Bunun yanı sıra kaslarında daha toplu olmasını ve güç desteği için ekstra ne alabilirim?
Açıkcası sayfalarca okudum ama o kadar kafam karıştı ki ne yapacağımı şaşırdım.
whey protein - amino asit - L-Carnitine ve güç için ne alabilirim?
Bu saydıklarımdan hangisini almalıyım bu programda? Hangilerini birlikte kullanabilirim?
Amacımı yine belirtiyim yağ yağmak - kasların dengelenmesi ve güç.
Beslenmeye dikkat ediyorum, ekstra balık yağı hapı kullanıyorum.
Açıkcası sporla çok ilgiliyimdir yıllardır ama hiç bu zamana kadar bu tarz destek ürünleri almayı düşünmemiştim.O yüzden baya bilgisizim ne kadar okusamda herkes farklı bir şeyler önermiş o yüzden net bilgi olması açısından konu açma gereği duydum.
Önerilerinizi bekliyorum..
Saygılar.
Salonda günlük normal çalışmalarımı yapıyorum.Ekstra koşu ve devamlı basketbol oynayan birisiyim.
Yağ yakımı için L-Carnitine önerilmiş.Bunun yanı sıra kaslarında daha toplu olmasını ve güç desteği için ekstra ne alabilirim?
Açıkcası sayfalarca okudum ama o kadar kafam karıştı ki ne yapacağımı şaşırdım.
whey protein - amino asit - L-Carnitine ve güç için ne alabilirim?
Bu saydıklarımdan hangisini almalıyım bu programda? Hangilerini birlikte kullanabilirim?
Amacımı yine belirtiyim yağ yağmak - kasların dengelenmesi ve güç.
Beslenmeye dikkat ediyorum, ekstra balık yağı hapı kullanıyorum.
Açıkcası sporla çok ilgiliyimdir yıllardır ama hiç bu zamana kadar bu tarz destek ürünleri almayı düşünmemiştim.O yüzden baya bilgisizim ne kadar okusamda herkes farklı bir şeyler önermiş o yüzden net bilgi olması açısından konu açma gereği duydum.
Önerilerinizi bekliyorum..
Saygılar.