yağ yakımı listeme yorum istiyorum(2100 kalori)

Sabah 2 yumurta

5 adet yeşil zeytin

2 dilim kepekli ekmek

1 kaşık lor peynir


Kuşluk 1 bardak süt(Yarım yağlı)


Öğlen 150 gr tavuk eti

150 gram yoğurt

150 gram mercimek


İkindi 100 gr yoğurt

6 tane fındık


Akşam 50 gr mercimek

1 adet mandalina


Gece 1 bardak süt(yarım yağlı)
 
Bende birkaç defa beslenme hakkında sordumda. Son öğününde karbondihidratı minimum almaya çalış kardeşim. 50 gram mercimek yerine lor yada sebze ye .
 
Bende birkaç defa beslenme hakkında sordumda. Son öğününde karbondihidratı minimum almaya çalış kardeşim. 50 gram mercimek yerine lor yada sebze ye .
Hocam o aslında çok da önemli değil diye duydum. Yani önemli olan günlük olarak mideye giren ve vücuttan atılan kalori.
bir de bunun protein, karb. vb.... dağılımı diye duymuştum :)
 
Mercimeğe neden bu kadar kitlendin anlamadım.Hergün bunları yiyemezsin farklı öğünlerde çıkar ki çeşitlilik olsun.Karbonhidrat çok ağırlık vermişsin ve mercimekte çok kalori var onun yerine protein'i arttırman mantıklı olur.1900 - 2000 kalori arasına çok daha iyi ve tok tutacak öğünler hazırlayabilirsin biraz zamanını verebilirsen.
 
Back
Yukarı