Merhaba arkadaşlar. 178 boy 90 kiloydum 2 ay boyunca diyet yaparak ve her gün 45 dakika eliptik bisiklet ile 79 kiloya düştüm. 2 gün önce Fitness'a yazıldım ağırlık çalışmaya başladım yağ yakımı + kas kütlesi kazanmak istiyorum. Beslenmemi nasıl yapmam getektiği hakkında pek bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum. Bugüne kadar şu şekilde beslendim.
Sabah:
2 yumurta
5 zeytin
Domates + salatalık
Lor peyniri
Öğlen:
100-150gr civarı ızgara tavuk
7-8 YK kepekli makarna
Domates + salatalık
Ara öğün:
Karpuz
Akşam:
Genelde 1 çeşit 8-9 YK kadar yemek, taze fasülye, nohut, kuru fasülye, bezelye vs vs
Haftanın 4 günü, pazartesi, salı, perşembe, cuma günleri ağırlık + 20 dakika koşu bandında 4 dakika yürüme 4 dakika koşma tarzında kardiyo yapıcam.
Yazdığım beslenme şeklim bu antrenman için yeterli mi az mı.. Spora sabah kahvaltısından 1.5 saat sonra saat 9:30-10:00 gibi gidiyorum.
Spora başladığım sabah yani 2 gün önce çektiğim fotoğrafımıda paylaşıyorum.
Ölçülerimde:
Kol: 31cm
Omuz: 114cm
Göğüs: 95cm
Bel: 84cm
Lütfen yardımcı olur musunuz. Mesajlarınızı bekliyorum
Sabah:
2 yumurta
5 zeytin
Domates + salatalık
Lor peyniri
Öğlen:
100-150gr civarı ızgara tavuk
7-8 YK kepekli makarna
Domates + salatalık
Ara öğün:
Karpuz
Akşam:
Genelde 1 çeşit 8-9 YK kadar yemek, taze fasülye, nohut, kuru fasülye, bezelye vs vs
Haftanın 4 günü, pazartesi, salı, perşembe, cuma günleri ağırlık + 20 dakika koşu bandında 4 dakika yürüme 4 dakika koşma tarzında kardiyo yapıcam.
Yazdığım beslenme şeklim bu antrenman için yeterli mi az mı.. Spora sabah kahvaltısından 1.5 saat sonra saat 9:30-10:00 gibi gidiyorum.
Spora başladığım sabah yani 2 gün önce çektiğim fotoğrafımıda paylaşıyorum.
Ölçülerimde:
Kol: 31cm
Omuz: 114cm
Göğüs: 95cm
Bel: 84cm
Lütfen yardımcı olur musunuz. Mesajlarınızı bekliyorum