Yağ yakımı ile alakalı bir soru

Arkadaşlar 1 gr yağ yakılınca yaklaşık 10 kcal enerji veriyor fakat biz 45 dklık kardiyoda 300 kalori civarı yakıyoruz bu ışte bir gariplik yok mu

kadio hesaplarına girmeyin lüzum yok sadedce sporla kalori yakmıyoruz sindirim sistemi bi yandan vücut ısını 36 derece tutmak ıcın enerji hacıyor iç organlar çalışıyor yani siz 45 dk kardio yapın beslenmeyede dikakt edin gerisini kurcalamayın fazla detaya girersen kafanız karışır

Tamam da 1 kg yağ yakınca devasa bir enerji açığa çıkıyor ayrıca sindirim sistemi vücut ısısı her zaman olan şeyler

Tamam da 1 kg yağ yakınca devasa bir enerji açığa çıkıyor ayrıca sindirim sistemi vücut ısısı her zaman olan şeyler
kardıodakı koşu bandında yazna kardıo değerlerı zaten doğru degıller bunlara bakrak zayıflmak yerıne kardıonu yap nabzını yukselt tempolum yuru aradada koş

arıca kardıo yaparken sadece yağ yakmıyor vucut ılk 10- 15 dk arası depolanan karbonhıdrat depolarını yakıyor daha sonra yağ yakımına gecıyor

İnsan vücudunda, yağ yakma enzimleri ilk 10 dakikadan sonra harekete geçer. 10 dakika kadar yapılan kısa ve tempolu bir koşu yalnızca karbonhidrat yakmanızı sağlar. Böylelikle depolanmış yağları yakmadan spor yapmış olursunuz. Egzersizlerin minimum 25–30 dakika yapılması, yağ yakımının sağlanması için şarttır
alımtı.

Son düzenleme:
kardıodakı koşu bandında yazna kardıo değerlerı zaten doğru degıller bunlara bakrak zayıflmak yerıne kardıonu yap nabzını yukselt tempolum yuru aradada koş

arıca kardıo yaparken sadece yağ yakmıyor vucut ılk 10- 15 dk arası depolanan karbonhıdrat depolarını yakıyor daha sonra yağ yakımına gecıyor

İnsan vücudunda, yağ yakma enzimleri ilk 10 dakikadan sonra harekete geçer. 10 dakika kadar yapılan kısa ve tempolu bir koşu yalnızca karbonhidrat yakmanızı sağlar. Böylelikle depolanmış yağları yakmadan spor yapmış olursunuz. Egzersizlerin minimum 25–30 dakika yapılması, yağ yakımının sağlanması için şarttır
alımtı.

hocam peki 16 yaşında biri için nabız aralığı nedir kilom 62 boy 170 karın ve göğüs bölgesinde biraz yağ var nasıl bir çalışma yolu izlemeliyim

170 boya 62 kilo kardeşim ne yapmak amacındasın anlamadım kilon gayet normal bence :) ben 86 kiloyum yaş 18 boy 170 ayrıca evde çalışmamanıda tavsiye ederim mutlaka bi spor salonuna git

boyunu kilonu baştan yazsydın keşke kilon normal hatta aşağıda sayılabilir sizin body yapmanız gerek sanırım kas oranın çok düşük

hocam triceps iyi biceps çok az karın ve göğüs var ama üstünde yağ olunca kötü gözüküyor onun için bu yağları eritmeyi planlıyorum
resim koyarsan daha faydalı net konuşabılırız bu kıloya bakınca ben vermeyın dıyorum kas kütlesi azdır diyet yaparak o yağdan kurtulursun zaten aşırı bir yağ yoktur bu kiloya bakınca

Back
Yukarı