Yağ yakımı için yeni bir diyet oluşturdum kendime bakarsanız sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar hem yağ yakıp hem de kas kütlesini arttırmak istiyorum beslenmem şöyle.

Sabah :
-Antrenman günleri 1 ölçek protein tozu.
-Yulaf ezmesi ve süt karışımı.
-Lorlu 1 tam 3 beyaz yumurta ( yağsız tavada )
-Yeşil elma

Ara öğün :
-Türk kahvesi yada yeşil çay bol limonlu.

Öğle yemeği :
-Bulgur yada pirinç lapası
-2-3 dilim tavuk göğüsü
-Yoğurt
-Hafif bir sebze yemeği
-1 dilimde tam buğday ekmeği olabilir.

Ara öğün :
-1 sandwich kepek ekmeğine 1 tavuk göğüsü ( bu öğünden sonra spora )

Spor çıkışı :
-200-250 ml %100 elma suyu ve 1 ölçek protein tozu.

Akşam yemeği :
-Bulgur veya pirinç lapası
-Salata ( yağsız )
-2-3 dilim tavuk göğüsü.

-----------------------------------------------------------

Sporum ise 3 gün antrenman ve antrenman sonrası 15-20 dakikalık sabit tempoda koşu. Cumartesi ve pazar akşamları da yüzme.

Bu beslenme ile yağ yakabilir miyim ? Eksiklerim varsa bilgilendiriniz. Teşekkürler.

Bu beslenme programı ile bence yağ yakılamaz tabi ronnie coleman gibi günde 2 antrenman yapmıyorsan her neyse.

Eğer ciddi derecede yağ yakmak istiyorsan spordan sonra meyva suyunu ve akşam yemeğinde bulguru-pilavı kes derim.Şimdi proflar gelir spordan sonra meyva suyusuz olurmu yok şunu engeller yok kas yıkılmaz falan filan.Spordan sonra protein almaya bak karbonhidrat öncesinde alman mantıklı olur meyva suyucular genelde pek önemsemeyen bulkculardır.

ant sonrası meyve suyunu çıkar
yatarken 200 gr lor ye
bu diyete uyarsan kesinlikle yağ yakarsın ve kas kazanırsın

Bence antreman sonrası meyve suyu iyi seçim.İçinde beyaz şeker bulundurduğu için boşalan glikojen depolarını hızlı bir şekilde geri doldurucak ve kas kaybını önleyecektir. Forumda antreman sonrası basit şeker hakkında yazılar var buralardanda öğrenebilirsin bunu.Ben de antreman sonrası proteinimi meyve suyu ile alıyorum.

Bence antreman sonrası meyve suyu iyi seçim.İçinde beyaz şeker bulundurduğu için boşalan glikojen depolarını hızlı bir şekilde geri doldurucak ve kas kaybını önleyecektir. Forumda antreman sonrası basit şeker hakkında yazılar var buralardanda öğrenebilirsin bunu.Ben de antreman sonrası proteinimi meyve suyu ile alıyorum.

Antrenman sonrası forumdaki konulardan öğrendim zaten şeker alınması gerektiğini. Aynen bende protein ve meyve suyunu alıyorum antrenmandan sonra.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:55 ----------

Bu beslenme programı ile bence yağ yakılamaz tabi ronnie coleman gibi günde 2 antrenman yapmıyorsan her neyse.

Eğer ciddi derecede yağ yakmak istiyorsan spordan sonra meyva suyunu ve akşam yemeğinde bulguru-pilavı kes derim.Şimdi proflar gelir spordan sonra meyva suyusuz olurmu yok şunu engeller yok kas yıkılmaz falan filan.Spordan sonra protein almaya bak karbonhidrat öncesinde alman mantıklı olur meyva suyucular genelde pek önemsemeyen bulkculardır.

Peki karbonhidratı nereden alacaksın spor sonrası ? Kaslara biriken sadece protein değil, karbonhidratta birikir.

Arkadaşlar hem yağ yakıp hem de kas kütlesini arttırmak istiyorum beslenmem şöyle.

Sabah :
-Antrenman günleri 1 ölçek protein tozu.
-Yulaf ezmesi ve süt karışımı.
-Lorlu 1 tam 3 beyaz yumurta ( yağsız tavada )
-Yeşil elma

Ara öğün :
-Türk kahvesi yada yeşil çay bol limonlu.

Öğle yemeği :
-Bulgur yada pirinç lapası
-2-3 dilim tavuk göğüsü
-Yoğurt
-Hafif bir sebze yemeği
-1 dilimde tam buğday ekmeği olabilir.

Ara öğün :
-1 sandwich kepek ekmeğine 1 tavuk göğüsü ( bu öğünden sonra spora )

Spor çıkışı :
-200-250 ml %100 elma suyu ve 1 ölçek protein tozu.

Akşam yemeği :
-Bulgur veya pirinç lapası
-Salata ( yağsız )
-2-3 dilim tavuk göğüsü.

-----------------------------------------------------------

Sporum ise 3 gün antrenman ve antrenman sonrası 15-20 dakikalık sabit tempoda koşu. Cumartesi ve pazar akşamları da yüzme.

Bu beslenme ile yağ yakabilir miyim ? Eksiklerim varsa bilgilendiriniz. Teşekkürler.
aga bunla hiçbişey yakamazsın hatta alırsın böyle bi program olurmu yağ yakacak adam protein tozu keser sen hacimlenmeyemi fitleşmeyemi çalışıyosun sonra meyve suyu en az 300 400 cal yani bi sabah kahvaltısına bedel günde 2 ögün karbohidrat alınırmı ya anca öğlen alıcaksın akşam bi salata ye yeter sana bu programı sakın uygulama hem kilo alırsın hemde kas kütlen artmaz yağda yakamazsın

aga bunla hiçbişey yakamazsın hatta alırsın böyle bi program olurmu yağ yakacak adam protein tozu keser sen hacimlenmeyemi fitleşmeyemi çalışıyosun sonra meyve suyu en az 300 400 cal yani bi sabah kahvaltısına bedel günde 2 ögün karbohidrat alınırmı ya anca öğlen alıcaksın akşam bi salata ye yeter sana bu programı sakın uygulama hem kilo alırsın hemde kas kütlen artmaz yağda yakamazsın

Valla dostum bu beslenmeyle kas kütlem de arttı, bol bol da kilo veriyorum :) Bu beslenmeye geçtim geçeli belim inceldi, kol, omuz vs. belirgin bir şekilde genişledi ve şekillendi.

Yağ yakımının olucağını sanmıyorum. Biraz daha hafif şeyler yemeye dikkat et özellikle kaldırmanı istediğim şey ant. öncesi sandvic yememelisin öğle yemeğini ye 1 2 saat sonra ant. git ve meyve suyunu ortadan kaldırmanı tavsiye ederim

Yağ yakımının olucağını sanmıyorum. Biraz daha hafif şeyler yemeye dikkat et özellikle kaldırmanı istediğim şey ant. öncesi sandvic yememelisin öğle yemeğini ye 1 2 saat sonra ant. git ve meyve suyunu ortadan kaldırmanı tavsiye ederim

Antrenmana öğle yemeğini yiyip 1-2 saat sonra gidemem. Salonum 5.30 da açılıyor ve ben öğle yemeğini 12-1 arası yiyorum.

Ara Öğün Adı Üstünde Ara Öğün Ana Öğüne Çevirmişsin Ara Öğünleri Birincil Hata Burada Ayrıca Süt,Yumurta,Meyve Nerede Kaldı ? Meyve Suyunu Çıkar.Onun Yerine Öğle Yemegindeki Tavukla Bulgur Pilavı Tüket.Ekmeğide Kesmeni Öneririm Antremandan Önce Bir Kaç Dilimden Zarar Gelmez Sanırım

Ara Öğün Adı Üstünde Ara Öğün Ana Öğüne Çevirmişsin Ara Öğünleri Birincil Hata Burada Ayrıca Süt,Yumurta,Meyve Nerede Kaldı ? Meyve Suyunu Çıkar.Onun Yerine Öğle Yemegindeki Tavukla Bulgur Pilavı Tüket.Ekmeğide Kesmeni Öneririm Antremandan Önce Bir Kaç Dilimden Zarar Gelmez Sanırım

Temel bir program bu. Tabii ki sütümü de içiyorum meyvemide yiyorum tatlımıda yiyorum. Sabahları zaten yumurtamı yiyorum sütümü içiyorum. Günde aldığım ekmek miktarı en fazla 3-4 dilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı