Yağ yakımı için Omega 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bet10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bet10

Üye
herkese selamlar;
fitness hocamın dediğine göre yağ yakımı için doğru yağı kullanmakda çok büyük önem taşıyor.
ben 4 aydır kilo vermeye uğraşıyorum ilk 2 ay l'carnitine ve Cla kullandım sonraki 2 ay hiçbirşey kullanmadım. çok sıkı olmayan bir diyet ve haftada ortalama 4 gün antreman(1 günü halı saha) ile tam 6 kilo verdim.
şuan aynı tempoda fitness yapıyorum ama yediklerimden kısmamaya başladım. ve kilo vermem yaklaşık 1 aydır durdu.
hoca bunları anlattıktan sonra bana omega 3 önerdi ve başlamayı düşünüyorum.
bu konuda bilgisi olanlar omega 3 ün bana ne kadar faydalı olabileceğini anlatabilir mi? bu amaçla omega 3 kullananlar var mı? faydalı oldu mu?
herkese şimdiden teşekkürler...

kendın zaten cevabı vermıssın yedıklerımden kısmıyorum mantıgıyla bır sey olmaz

kısmana gerek yok zaten beslenme programın olmalı yoksa da olustur

cunku hıcbır takvıye beslenme programının yerını tutmaz

omega 3 alabılırsın

herhangi bir diyeti sıkı biçimde uygulama şansım malesef yok. yapabileceğim en güzel program fast fooddan mümkün olduğunca uzak durabilmek.
acaba şu halde nasıl bir etki gösterir sizce?

en azindan kalp beyin goz sagligi bagisiklik sistemi ve bir suru faydasi var bunlar icin almaya deyer ben gunde 3000mg epa dha aliyorum

omega3 ün yağ yaktığını ilk kez duyuyorum. omega3 @heldic'in söyledikleri için alınır: kalp-damar sağlığı ve bağışıklık sistemini koruma-güçlendirme amaçlı.

hıcbır fark yaratmaz malesef beslenme prgramın yokken sonuc beklemen yanlıs ne alsan bır etkısı olmıcaktır

anladım danny teşekkürler. peki bahsettiğin beslenme programı ne tür birşey? yağı tamamen kesip sadece omega 3 kullanmak gibi mi? biraz açabilirsen sonra fitness hocamla konuşacağım...

---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 09:46 ----------

en azindan kalp beyin goz sagligi bagisiklik sistemi ve bir suru faydasi var bunlar icin almaya deyer ben gunde 3000mg epa dha aliyorum

haklısın zaten bu kadar faydası olmasa uğraşamazdım. peki sen ne amaçlı alıyorsun, sağlık için mi?

evet saglık icin kullanıyorum

yas 30 keske 20 de baslasaydim balik yagi kullanmaya ve karbonhidrat almamaya :) 0 karbonhidratla besleniyorum

yas 30 keske 20 de baslasaydim balik yagi kullanmaya ve karbonhidrat almamaya :) 0 karbonhidratla besleniyorum

0 karbonhidrat mı? onun amacı nedir? bir de nasıl beceriyorsun?, hemen hemen herşeyde karbonhidrat var...

eser miktardakileri saymiyoruz tabi ve sebzelerde olanlari

Meyve bakliyat turleri pirinc bulgur un seker yemiyorum 0 karbonhidrat oluyor :)

Amaci daha saglikli yasamak :)

merhaba,

öncelikle durumumu yazayım:

4 ay içerisinde 107 kilodan 87' e düştüm. ideal kilom 85 civarı..

l-carnitine, cla, düzenli diyet ve düzenli antreman ile oldu..

ekstra bir şey yaptım mı?

-yağ yakımı için kesinlikle yağa ihtiyaç vardır. aksini söyliyen kesinlikle yanlış bilgi veriyor demektir. özellikle de omega-3. bu sebeple günde bir kapsül omega-3 çok ama çok faydalı. pulse' un var. bir de kompleks olarak omega 3-6 bir arada satılan ürünler de var.

her gün bir kapsül kullan.

-ikinci olarak c-vitamini ve kalsiyum. çok bilinmese de yağ yakımına yardımcı olduğu bir gerçek. ben kendi adıma her sabah kahvaltıdan sonra suda eriyen 1000mg lık c vitmini içiyorum, onun içinde kalsiyum da var.

en önemli bileşenler:

düzenli antreman ve diyet.

ama bu süreci hızlandırmak ve kas, su vs. kaybetmeden direk yağa odaklanmak için, cla, l-carnitine, omega ve c-vitmini takviyeleri ideal.

karar senin elbet...

merhaba,

öncelikle durumumu yazayım:

4 ay içerisinde 107 kilodan 87' e düştüm. ideal kilom 85 civarı..

l-carnitine, cla, düzenli diyet ve düzenli antreman ile oldu..

ekstra bir şey yaptım mı?

-yağ yakımı için kesinlikle yağa ihtiyaç vardır. aksini söyliyen kesinlikle yanlış bilgi veriyor demektir. özellikle de omega-3. bu sebeple günde bir kapsül omega-3 çok ama çok faydalı. pulse' un var. bir de kompleks olarak omega 3-6 bir arada satılan ürünler de var.

her gün bir kapsül kullan.

-ikinci olarak c-vitamini ve kalsiyum. çok bilinmese de yağ yakımına yardımcı olduğu bir gerçek. ben kendi adıma her sabah kahvaltıdan sonra suda eriyen 1000mg lık c vitmini içiyorum, onun içinde kalsiyum da var.

en önemli bileşenler:

düzenli antreman ve diyet.

ama bu süreci hızlandırmak ve kas, su vs. kaybetmeden direk yağa odaklanmak için, cla, l-carnitine, omega ve c-vitmini takviyeleri ideal.

karar senin elbet...

tavsiyeler için teşekkürler,
ben l'carnitine ve cla 2.5 ay kadar kullandım. bir süre sonra pek farkı kalmıyor. ama omega 3 e yeni başladım. en son hocayla görüştüğümde metabolizma hızından bu kadar faydalanabiliyoruz. artık metabolizma hızını arttırmak gerekli dedi. bunun için de kas kütlesini arttırmak gerekliymiş. bu şekilde göbek yağlarını da yakabilirmişim. ben çok büyük kas kütlelerim olmasını istemiyorum aslında ama yağ yakımı için yapabileceğim pek de birşey kalmadı artık. lipo suction dışında...

ama düzenli diyet olayına da en kısa sürede girmeyi düşünüyorum. acaba diyetisyene mi gitmeliyim yoksa araştırmalarla kendime bir diyet mi bulmalıyım?

Back
Yukarı