+Öncelikle iyi öğlenler.
Yaşım 21 kilom 60 fakat deri altı yağlarım çok fazla olduğu için sadece karın bölgesinde ço kfazla yağ var
Diğer ki taraflar oldukça normal ve güzel gözükürken karın bölgesi beni çok rahatsız ediyor, bunu kalori açığı bırakarak ve yürüyüş + karın hareketleri yaparak eritebilir miyim spor'a gidiyordum bir süre sonra özel durumlardan kaynaklı bırakmak zorunda kaldım 3 hafta kadardır sadece hafif atıştırmalıklar vs yapıyorum. Kendi çapımda bir diyet düşündüm onu uyguluyor gibi birşeyim önerilerinize açığım :')
Saat 10 gibi kalkıyorum bir bardak su içip saat 11-12 gibi yarım su bardağı yulaf içine orta boy bir elma ve yarım su bardağı yarım yağlı süt ile yiyorum
Akşama doğru ise Genel de sebze tarzı şeyler yiyorum 3-4 gündür. Bu şekil de bir işe yarar mı?
Yaşım 21 kilom 60 fakat deri altı yağlarım çok fazla olduğu için sadece karın bölgesinde ço kfazla yağ var

Saat 10 gibi kalkıyorum bir bardak su içip saat 11-12 gibi yarım su bardağı yulaf içine orta boy bir elma ve yarım su bardağı yarım yağlı süt ile yiyorum
Akşama doğru ise Genel de sebze tarzı şeyler yiyorum 3-4 gündür. Bu şekil de bir işe yarar mı?