Amacımız harala gürele saçmalıyorsun bişey bilmiyorsun ezberlemişsin vs tarzında seviyesiz mesajlar olmamalı. Herşeyi seviyesiyle yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu forumda yüzlerce konu seviyeli ve bilgili bir şekilde tartışılıyor.Uslubunuzdan hiç hoşlanmadım .
Vücudun 3 büyük kas grubunu + bicepsi çalıştırmıyorum. YAzdığımı yanlış anlamışsınız. Göğüs kanat biceps çalıştığımın gününün ertesi günü yani 1 gün sonra koşuyorum yani bacak kaslarım çalışıyor. Aynı gün 3 büyük kas + bicepsi çalıştırmıyorum yani.
Proteinle ilgili bana hitaben ne demek istediniz onu hiç anlamadım konuda proteinle ilgili bir sentezden yada tüketim miktarından bahsetmedim.
Kas kütlesi arttıkça yağ yakımının artacağını bu forumda 1-2 gün gezen herkes bilir. Bunu sadece siz söylemiyorsunuz burada. Yani sizin belirttiğiniz yazı da zaten burada ondan bundan duyduğunuz sözler.
" body de orantı kurma işinden vazgeçin" burada hangi cümleme yorum yaptınız onu anlamadım.
"60 kg ile 1 tekrar hareket yapıyorsam 65 ile ağırlık hiç kalkmıyor. Nabız için acaba kiloyu düşürüp abartı tekrarlar mı yapsam onu da bilemiyorum." burada ne demek istediğini tam olarak anlayamadım"
Burada zayıflama döneminde kuvvet antrenmanları mı yapsam yoksa çok sık tekrar mı yapsam onu bilemiyorum demek istedim.
Aslında son olarak yine belirtiyorum benim talebim sorunun başlığında yatıyor. 1 günlük cardiomu 2 gün yapmamın ne sakıncası olur yanlış mı olur. yoksa yağ yakımı için daha doğru bir tercih mi olur.
Son düzenleme: 25 Nisan 2010