By.Bordobereli
Üye
Arkadaşlar Abilerim kardeşlerim Selamun aleyküm. Şimdi anlatacaklarım sadece benim görüşüm. Eğer yanlışsa düzeltebilirsiniz yarım doğru ise bir şeyler ekleyebilirsiniz. Gelelim konuya
Hepimizin bildiği gibi herkes yağlı ürünlerden kaçınır ya da bazı kişiler yağ yakmaya çalışır. Yağ yakımında örneğim komando eğitimi tarzında idman yapmanızdır.
Nasıl derseniz
5 dk 10 km hızda koşun (2 kere)
dambıla geç az ağırlık çok tekrar yap (3-5 kg 40 tekrar )
mekiğe yat 2-3 set mekik yap (25-50 tekrar)
Şınav çekin tam göğsünüzü deydirmeye gerek yok kolların 90 derece olsa yeter (8 tekrar 5 set)
böylece yakmış olacaksın bu yağlı yiyenler içinde geçerlidir. farketmez. Benim görüşüm bu Eklemek istediğiniz bir şey varsa çekinmeden yazın. Hayırlı günler bench_Obench_O
Hepimizin bildiği gibi herkes yağlı ürünlerden kaçınır ya da bazı kişiler yağ yakmaya çalışır. Yağ yakımında örneğim komando eğitimi tarzında idman yapmanızdır.
Nasıl derseniz
5 dk 10 km hızda koşun (2 kere)
dambıla geç az ağırlık çok tekrar yap (3-5 kg 40 tekrar )
mekiğe yat 2-3 set mekik yap (25-50 tekrar)
Şınav çekin tam göğsünüzü deydirmeye gerek yok kolların 90 derece olsa yeter (8 tekrar 5 set)
böylece yakmış olacaksın bu yağlı yiyenler içinde geçerlidir. farketmez. Benim görüşüm bu Eklemek istediğiniz bir şey varsa çekinmeden yazın. Hayırlı günler bench_Obench_O