yağ yakıcılardan problem tavsiye hangisi lütfen

dumbellllsMerhaba arkadaşlar.

Multipower l-carnitien kullanıyordum bitti pek bi faydasını görmedim daha doğrusu bu ürün benim işime yaramadı yağ yakımında.

şimdi ise arkadaşlar göbek kısmında çok fazla yağ var ya. bunu eritmem lazım şimdi alacağım ürün aklımda gecen şunlar bilgi ve ereştirirseniz konuyu sevinirim arkdaşlar.

1:üniversal animal cuts
2:Ultimate Nutrition CLA

bu iki ürünüde almak istiyorum birde bunların yanında "weider animo liquod mega forte" kullanacam bu 3 ürün kullanarak hem hacim hemde yağları eritirmiyim arkadaşlar yada yağ yakıcılarından hangi ürünü almamı tavsiye edersiniz.?

forumu oncelikle oku tum cevaplar var.

Bence sadece göbek kısmını eriten bi yağ yakıcı yoktur , ben inanmıyorum olduğuna ..

Eğer Animal CUTS Prolab CUTS II gibiyse bence o tabletleri almakta cok zorlanacaksın .. Ben prolab cuts II almıstım l carnitin iceren ancak o hapların buyukluğu beni korkuttu işin acıkcası ve 1 haftakullandıktan sonra burdan bi arkadasıma verdim ..

Bence yağ eritmek istiyorsan Hydroxycut ı tercih etmelisin . Kullandım ve etkisini gördüm . Muazzam bir supplement .. Cla ya ya da carnitin e bence para vermeye hic gerek yok ..

Üniversal Animal Cut gerçekten iyi bir ürün.Şöyle yapabilirsin

*Animal Cut
*Hydroxycut
*Kafein

Bu şekilde kullanım yaparsan yarar görürsün.Ve tabi yanında sıkı bir diyet ve cardio planın olmalı.Yoksa ne kadar yağ yakıcı kullanılırsa kullanılsın,beslenme kötü oldumu hiç bir fayda vermez.

Back
Yukarı