hiçbir sıkıntım yok çokşükürde dozunda kullanıyorum sabah kagvaltıdan önce 2 cardiodan once 2 fazlasınıda almam zatenherhangi bir kalp rahatsızlıgın hiper tansiyon veya başka bir sorunun varsa kullanmanı tavsiye etmem sağlıklıysan dozunda kullandıgın sürece sıkıntı olmaz.
Dostum dozunda kullandığın sürece hiçbir sıkıntı çıkmaz. Bir de sade kahveden kaçınmaya çalış, bazen olmadık yerlerde aşırı terletebiliyor.hiçbir sıkıntım yok çokşükürde dozunda kullanıyorum sabah kagvaltıdan önce 2 cardiodan once 2 fazlasınıda almam zaten
Hocam dozajinda kullaniyorum 2 sabah kagvaltidan once 2de antremandan once bazen 4 bile almiyirum ama kalp atislarim hizlaniyor yinede mesela saat 5te aliyirsam gece 12de zor yatiyorumDostum dozunda kullandığın sürece hiçbir sıkıntı çıkmaz. Bir de sade kahveden kaçınmaya çalış, bazen olmadık yerlerde aşırı terletebiliyor.
Dostum, kişiyle de alakalı sonuçta. Ben saat 6da spora gitmeden önce alıyorum, akşam 12de tıpış tıpış uyuyorum. Bir de kendini şartlandırma, psikolojin rahat olsun, böyle takviyeler sıkıntı çıkarmaz.Hocam dozajinda kullaniyorum 2 sabah kagvaltidan once 2de antremandan once bazen 4 bile almiyirum ama kalp atislarim hizlaniyor yinede mesela saat 5te aliyirsam gece 12de zor yatiyorum
Bencede kullanılmamalı, geçmiş olsun.2 ay önceye kadar hiçbirşey bana zarar vermez modundaydım sağlıklı bir kalbimde vardı. Lipo 6 kullanmaya başladım 2 hafta sonra çarpıntılar başladı. Ogünden beri çarpıntı sorunu yaşıyorum kalp ilacı kullanıyorum.Kimse kullanmasın.
doktora gittinmi kalp ritim bozukluğumu çıktı?2 ay önceye kadar hiçbirşey bana zarar vermez modundaydım sağlıklı bir kalbimde vardı. Lipo 6 kullanmaya başladım 2 hafta sonra çarpıntılar başladı. Ogünden beri çarpıntı sorunu yaşıyorum kalp ilacı kullanıyorum.Kimse kullanmasın.
Hocam ağırdan alsaydın biraz, Lipo6 çok güçlü bir yağ yakıcı, öyle böyle değil. Geçmiş olsun.2 ay önceye kadar hiçbirşey bana zarar vermez modundaydım sağlıklı bir kalbimde vardı. Lipo 6 kullanmaya başladım 2 hafta sonra çarpıntılar başladı. Ogünden beri çarpıntı sorunu yaşıyorum kalp ilacı kullanıyorum.Kimse kullanmasın.
dynmatize extreme mi kullanıyorsun, o yanma olayı bende de oluyor, zaten yatmadan 6 saat önce kullanılması önerilmiyor hiçbir yağ yakıcının.miğdemde felaket yanma yapıyor yatarken bıraktım kullanmayı bugun bakalım aynı sorun devam edecekmi
yok hydroxycut hardcore elite yeni versiyonu kullanıyorum hafifletilmiş içerikdynmatize extreme mi kullanıyorsun, o yanma olayı bende de oluyor, zaten yatmadan 6 saat önce kullanılması önerilmiyor hiçbir yağ yakıcının.
Hocam sende hic yatarken migde yanması yaptimiDostum, kişiyle de alakalı sonuçta. Ben saat 6da spora gitmeden önce alıyorum, akşam 12de tıpış tıpış uyuyorum. Bir de kendini şartlandırma, psikolojin rahat olsun, böyle takviyeler sıkıntı çıkarmaz.![]()
Ben hydroxycut kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir kez spora gitmeden önce sade kahve içmiştim, o zaman gereğinden fazla terleme ve halsizlik yaptı sadece.Hocam sende hic yatarken migde yanması yaptimi
bıraktım kullanmayı 3gündür yanma geçti sanırım cafeinden bakalım 3gün daha geçsin tekrar başlıcamBen hydroxycut kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir kez spora gitmeden önce sade kahve içmiştim, o zaman gereğinden fazla terleme ve halsizlik yaptı sadece.
Herifler çok uyarı yaptı, kafein kullanmayın hydroxycut kullanıyorsanız diye. Özen göstermek lazım.bıraktım kullanmayı 3gündür yanma geçti sanırım cafeinden bakalım 3gün daha geçsin tekrar başlıcam
midemde yanma kesinlikle bu yağ yakıcı yüzünden yaptığına emin oldum gene başladı kullanmayı bıraktıktan sonra rahatlama olmuştu dün akşam gene başladı yanma ve bulantı kutuda anca 1haftalık falan kalmıştır bıraktım daha kullanmıcam miğdemi fena yaptı böle oluncada diyeti etkiliyor şekerli şeylere saldırasım geliyor,çok kötü midede yanma çekilmiyor 2012yazında falan kullanmıştım 2ay hiç öle bişe olmamıştı artık kullanırsam l carnitin kullanırım onuda şuan kullanmayı düşünmüyorum en iyisi doğal[DOUBLEPOST=1429866826][/DOUBLEPOST]Herifler çok uyarı yaptı, kafein kullanmayın hydroxycut kullanıyorsanız diye. Özen göstermek lazım.
midemde yanma kesinlikle bu yağ yakıcı yüzünden yaptığına emin oldum gene başladı kullanmayı bıraktıktan sonra rahatlama olmuştu dün akşam gene başladı yanma ve bulantı kutuda anca 1haftalık falan kalmıştır bıraktım daha kullanmıcam miğdemi fena yaptı böle oluncada diyeti etkiliyor şekerli şeylere saldırasım geliyor,çok kötü midede yanma çekilmiyor 2012yazında falan kullanmıştım 2ay hiç öle bişe olmamıştı artık kullanırsam l carnitin kullanırım onuda şuan kullanmayı düşünmüyorum en iyisi doğalHerifler çok uyarı yaptı, kafein kullanmayın hydroxycut kullanıyorsanız diye. Özen göstermek lazım.