Yağ Yakıcı Supplementler Hakkında Yardım

Hangisi ?

• Animal Cuts

Votes: 1 33,3%
  • MuscleTech Hydroxycut

Votes: 0 0,0%
  • Grenade Thermo Detenator

Votes: 2 66,7%
  • Diğer

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    3
Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Ben 180 boyunda 65 kilo bir arkadaşınızım yağ oranım ise 17.8
Yağ oranımı düşürmek için diyet yapıyorum fakat bu yağ yakım sürecini hızlandırmak istiyorum bu yüzden yurt dışından yağ yakıcı supplement almak istiyorum.
Dikkat ederseniz yurt dışından dedim çünkü bildiğiniz gibi türkiyede supplementlerin içeriği kısıtlanıyor.
Herneyse biraz araştırma yaptım ve karşıma Grenade Thermo Detenator,Animal Cuts,Hydroxycut Hardcore Next Gen gibi ürünler çıktı.Sizce hangisini kullanmalıyım veya sizin bildiğiniz başka termojenik yağ yakıcı supplement var mı ? Şimdiden teşekkür ederim
Grenade Thermo Detenator İçeriği:
Z95O3g.jpg

Animal Cuts İçeriği:
jyqQ69.jpg

MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen İçeriği:
W7XGqP.jpg

Bak dostum.Bende şuan animal cuts ve granade var.Bu yağ yakıcılar bana göre hikaye.Kullanmadığım unuttuğum günler oluyor ve etki olarak kullandığım güne göre hiç bir fark Yok.Terleme enerji vs.Yağ yakıcılar da ucuz da değil Yani.Sana tavsiyem çok yoğun anrenman yapıp yağ yakmak istiyorsan bcaa ve kreatin al toplasan 150 etmez.Tabiki karar senin.

Bak dostum.Bende şuan animal cuts ve granade var.Bu yağ yakıcılar bana göre hikaye.Kullanmadığım unuttuğum günler oluyor ve etki olarak kullandığım güne göre hiç bir fark Yok.Terleme enerji vs.Yağ yakıcılar da ucuz da değil Yani.Sana tavsiyem çok yoğun anrenman yapıp yağ yakmak istiyorsan bcaa ve kreatin al toplasan 150 etmez.Tabiki karar senin.
Tavsiyen için teşekkür ederim hocam[DOUBLEPOST=1521846138][/DOUBLEPOST]
Yurt dışından alıcaksan bence direk cuts al ya da grenade ikiside olur
Yurt dışından alacağım hocam

kesinlikle ben de sana katılıyorum. hydroxycut kullanıyorum ben de hatta kutunun yarısına yakını duruyor, hiç bir ekstra etkisi yok. bir daha da kullanmam.

Back
Yukarı