Yağ yakıcı gerçeği nedir ?

merhaba arkadaşlar,

yağ yakıcıya para verilirmi ? Beslenmem + Antremanlarım gayet güzel gidiyor. Çok iyi gelişme gösterdim ama şu yağ yakıcıyı kulanmak istiyorum, yağ oranımı düşürmek isityorum. Şimdi benım sorum şu 130 tl vermek boşuna olurmu ? Faydasını görmek isterim. Şahsen normal yaptım beslenmem ile aynı sonuçu alırsam parama üzülürüm. :)

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Çok şey okudum alınca kalbim fırlıyacak gibi oluyor yada enerji geliyor, terliyorum.. Zaten bu havada felaket bir şekilde terliyorum bide bununla nasıl olurum bilmiyorum :D diyer arkadaşlarında görüşlerini merak ediyorum. :)

Termojeniklerin çoğu gerçektir. Doz aşımı yapıldığınıda kalp krizi vb. etkileri var buradan da placebo olmadığını anlayabiliyoruz. Ancak l-carnitine, cla vb. diğer supplementlerle ilgili tarafsız makalelerin çoğunda "iddia ettikleri etkilerin gerçek olduğuna dair hiçbir test sonucu bulunamamıştır" şeklinde ifade geçer. Bazısı farelerde ve diğer hayvanlarda kayda değer etki göstermiştir ancak hepsi o.

Kapitalizm kutulanmış inanç satışına izin veriyor. Olay bundan ibaret.

Bir de bir ek yapayım, etrafımda supplement kullanan çoktur, bana dolayısıya empoze eden de çok. Ama inanmadığım ,aşırı pahallı bulduğum ve zararı olabileceği korkusuyla kullanmıyorum. Bir senedir cheat mealsiz ve antreman kaçırmasız bir spor hayatım var. Yağ yakımım tahmin ettiğim hızda devam ediyor.

Ancak ne olduysa (anlayamadım vallahi) son bir ayda hacmimde gözle görülür bir artış ve kilo kaybı oldu. İnsanlar bile abi ne oldun sen dediler. Şimdi bu doğal bir etki, vücudun düzenli yaptığım sağlıklı hareketlere olumlu bir tepkisi, aşırı mutlu hissediyorum..

ben bu aşamada supplemente başlamış olsaydım ve bu sonucu supplement ile almış olduğumu sanacaktım, inanın gider 2 senelik stok yapardım, param yoksa kredi dahi çekerdim, aldığım sonuç öyle bir mutluluk verdi. O yüzden supplement kullananları ve savunanları asla yadırgamıyorum.

Aklından çıkması için bir kez dene bence. İçindeki yüksek kafein miktarının antrenmanlarda faydasını görürsünüz. Ayrıca yok aşırı terleme kalbi fırlayacak gibi olma falan söz konusu değil ben hiç yaşamadım. Bir kutu Muscletech Hyrdoxycut bitirdim gayet enerjik hissettiriyor. Oturduğun yerde terletmiyor ayrıca. Spor esnasında daha çok terliyorsun o kadar. Metabolizmayı hızlandırdığı bilimsel olarak kanıtlanan yohimbe gibi maddelerinde içinde bulunması ürünü cazip kılıyor bence.

Tefik arkadaşımıza katiliyorum, yag yakmayi zamana brakacaksin, aceleye gerek yok.Düzenli bir beslenme ile antreman sonucunu göreceksin :)
Acele etseniz ne olacak ayrıca, hızlı kilo kaybederseniz, derinin kendini toplamasına fırsat vermemiş olursunuz, sarkma olur, haydi onun için birşey kullan. Derken derken yutmalık/enjeksiyonluk/sürmelik 100 tane ürününüz olmuş :D

Bir de bir ek yapayım, etrafımda supplement kullanan çoktur, bana dolayısıya empoze eden de çok. Ama inanmadığım ,aşırı pahallı bulduğum ve zararı olabileceği korkusuyla kullanmıyorum. Bir senedir cheat mealsiz ve antreman kaçırmasız bir spor hayatım var. Yağ yakımım tahmin ettiğim hızda devam ediyor.

Ancak ne olduysa (anlayamadım vallahi) son bir ayda hacmimde gözle görülür bir artış ve kilo kaybı oldu. İnsanlar bile abi ne oldun sen dediler. Şimdi bu doğal bir etki, vücudun düzenli yaptığım sağlıklı hareketlere olumlu bir tepkisi, aşırı mutlu hissediyorum..

ben bu aşamada supplemente başlamış olsaydım ve bu sonucu supplement ile almış olduğumu sanacaktım, inanın gider 2 senelik stok yapardım, param yoksa kredi dahi çekerdim, aldığım sonuç öyle bir mutluluk verdi. O yüzden supplement kullananları ve savunanları asla yadırgamıyorum.
Mantıkta sanırım buna "cum hoc" yanılgısı deniliyor. "Bununla birlikte oldu, öyleyse bunun yüzünden oldu" gibi bir şey. Supplement firmaları bunu çok iyi paraya çeviriyorlar.

Mantıkta sanırım buna "cum hoc" yanılgısı deniliyor. "Bununla birlikte oldu, öyleyse bunun yüzünden oldu" gibi bir şey. Supplement firmaları bunu çok iyi paraya çeviriyorlar.
Teşekkürler, sayenizde birşey daha öğrendik, iki olay arasında bağlantı/korelasyon kurmayı zorlama şeklinde bir mantık hatasıymış. Vücut zaten zaman içerisinde içinde bulunduğu duyuma uyum sağlam zorunda, er ya da geç bu olacak, firmalar da zaten bu olacak, bizde para kazanalım arada diye düşünüyor olmalı :D

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Bence de psikolojik bir durum. Onunla verince sanki onun sayesinde vermiş gibi görünüyor ha tabiki bir faydası vardır ama denildiği kadar oktur bence. Denemek isterdim ama aklıma akıl katınız ve cebim yanmicak :D
Vücuda zaman verilmesine 100% katılıyorum, sarkma v.s yapmasını kesinlikle istemiyorum. Giderim şimdi o 130 TL güzel yeni bir çanta alırım olmadı şu kaliteli bileklikler bakarım ^^
bakalım daha da görüş paylaşmak isteyen olursa sevinirim :)

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Bence de psikolojik bir durum. Onunla verince sanki onun sayesinde vermiş gibi görünüyor ha tabiki bir faydası vardır ama denildiği kadar oktur bence. Denemek isterdim ama aklıma akıl katınız ve cebim yanmicak :D
Vücuda zaman verilmesine 100% katılıyorum, sarkma v.s yapmasını kesinlikle istemiyorum. Giderim şimdi o 130 TL güzel yeni bir çanta alırım olmadı şu kaliteli bileklikler bakarım ^^
bakalım daha da görüş paylaşmak isteyen olursa sevinirim :)
Faydası yok diye bir şey yok, ama kutusu 50-60 lira olan ürün burada 170 liraya satılıyor, kdvsi, distribütör payı, ötvsi derken çok saçma sapan ücretlere varıyor. Vücudun kendisinin başarabildiği ( definasyon'u kasdetmiyorum) şeylere para vermektense o parayı dediğiniz gibi başka şeylere harcayabilirsiniz. Ayrıca legal satılan yağ yakıcılarda çoğunlukla etken madde olarak kafein var, onu da hazır kahvelerden elde edebilirsiniz, şekersiz tüketerek tabii

Ülkemizde satılan hazır kahvelerdeki kafein değerlerini gösteren bilimsel bir araştırmanın sonuçları:
http://akademikpersonel.duzce.edu.tr/ertugrulkaya/poster/ertugrulkaya31.10.2011_12.59.43poster.pdf

Kafeinsiz kahvede kafein olması ayrı ironi :D:D:D var oradan supplemenleri siz hesap edin...

Son düzenleme:
Back
Yukarı