yağ ve şeker oranı en düşük gainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Paul_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Paul_

Üye
merhaba arkadaşşlar

yağ oranımı vs düşürdüm baya yüzde 13 civarında yağ oranım var, bunu yaparken 3 kilo kaybettim...

şlmdi tekrar 5 kilo almak istiyorum ama yağsız ve şekersiz olarak hangi gainer'ı almalıyım dymatize super mass gainer kullanıyordum ama o çok yağlı 50 gr protein 10 gr yağ var aşırı fazla

Kilo almak istiyorsan neden yağdan uzak durmaya çalışıyorsun? Gainer temelde kalori fazlası sağlamak için, içinde şeker ya da yağ olmazsa bunu nasıl sağlasın ki..

yankı hocam merhaba sizinle daha önce bir konu hakkında konuşmuştuk

şimdi ben mesela 5 kilo aldım ama yağ ve şeker ile birlikte... ben yağları yakmak için tekrar diyet yaptığımda yine başladığım seviyeye dönmez miyim ? yada 5 kilo aldıysam bu 2-3 kiloya inmez mi ?

mesela hardline gainerda şeker dolu içi korkunç ! dymatize super mass gainer 50 gr protein 10 gr yağ var... bildiğin yağ kutusu...

sanırım en temizi optimium serious mass... şeker yok, yağ ise 4 gr servis başı

Merhaba,
Yukarıdaki nasıl kilo alacağım videosunu izlemeni öneririm. Bu arada şunu söyleyeyim videoyu çekerken aklıma gainer la ilgili tek kelime söylemek gelmedi zira o kadar önemsizler. Gainerlarda normal besinlerde olmayan bir şey yok sadece iyi pazarlanıyorlar. İçeriğine niye takıldığını anlamıyorum, sen kilo almak için kalori fazlası yaratmak istiyorsun, günlük proteini yeterli alıyorsan bunun için zeytinyağı da içebilirsin bir şeyi değiştirmez. Şeker olmaması sağlıkla ilgili, öte yandan kısa süreli kullanacağın bir üründe şeker olması da sana ciddi sağlık sorunu getirmez.
Videodaki beslenme bilgisini tekrar özetleyeyim, günlük ağırlık x 50 kalori ve ağırlık x 2 gr protein. Bunun dışındaki dağılımı yağ ya da karbonhidrat olması alacağın kilonun içeriğini belirlemez.

Şekerden uzak durmanı anlıyorum. Mantıklı da. Ama tam tersi sağlıklı yağ almazsan düzgün ve hacimli bir görüntü elde edemezsin. Gerçekten gainer ihtiyacın varsa diyecek bir şeyim yok ama genelde gainer tembel işi. Onun yerine kavrulmamış kabuklu fıstık, çiğ fındık, ceviz vs. yiyin. Protein oranını da düzgünce elde ettiğiniz müddetçe istediğiniz seviyeye ulaşacaksınızdır. ama dediğim gibi yağ fobisinden uzak durun. Sağlıklı (zeytin yağı ve kuruyemişler) yağlar şarttır.

yankı hocam merhaba sizinle daha önce bir konu hakkında konuşmuştuk

şimdi ben mesela 5 kilo aldım ama yağ ve şeker ile birlikte... ben yağları yakmak için tekrar diyet yaptığımda yine başladığım seviyeye dönmez miyim ? yada 5 kilo aldıysam bu 2-3 kiloya inmez mi ?

mesela hardline gainerda şeker dolu içi korkunç ! dymatize super mass gainer 50 gr protein 10 gr yağ var... bildiğin yağ kutusu...

sanırım en temizi optimium serious mass... şeker yok, yağ ise 4 gr servis başı
Hocam eğer siz cok yağlandıysanız o şekerden değil fazla kalori açığından.şeker sağlık için zararlı evet ama direk yağ yapar diye bişey yok

Back
Yukarı