yağ oranımla ilgili.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkese merhaba 1.70 boyunda 64 kg bayanım yağ oranım 23.8 çıktı ölçümde.karın kaslarım belirginleşti artık üst kısımla şekillendi sayılır,ancak alt tarafta kala sıkıntı var.

alt karın kaslarımında belirginleşebilmesi için yağ oranımın yüzde kaç olması gerekir.ve bunun için nasıl bir beslenme yapmalıyım.

yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.
 
Değerli üyemiz ;
Forumda, ezbere yani sıfırdan diet listesi istemek doğru olmadığı gibi kurallara da aykırıdır.

Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, makaleleri ve üyelerin beslenme başlıklarını okumanızdır. Besinlerin 100gr içeriklerini inceleyip ne kadar protein-yağ-karbonhidrat-vitamin-mineral-sıvı almanız gerektiğini ilgili başlıklardan öğrenip kendi vücut tipiniz, hedefiniz, yaşam tarzınız ve ekonomik durumunuza uygun beslenme programı çıkarınız.
Hala tereddütleriniz varsa, forumda kurallara uygun başlık açarak üyelerin yorumlarına başvurabilirsiniz.

ilginizi çekebilecek başlıklar :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/s...76&postcount=2
Yeni başlayanlar için beslenme tekniği - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Beslenme - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yeni Başlayanlar Bölümü - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1.dakikanızı ayrırak forum kurallarını okuyunuz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı