Yağ oranım normal mi???

herkese merhabalar arkadaslar. Oncelikle kendimden bahsedeyim tam olarak 1 bucuk aydir diyet+spor yaparak kilo vermeye calisiyorum. Bu sure zarfinda 118 kilodan 106kiloya indim sorunum şu ki ilk basladigim gunku yag oranim 31 ken bugunku olcumde 28 cikti sizce verdigim kiloya oranla az degil mi bu konu motivasyonumu dusurdu moralimi bozdu acikcasi. Bu arada beslenmemden soz edeyim karbonhidrat olarak yulaf ezmesi ve sebze yemeklerinden karsiliyorum genelde yumurta ve tavuk yiyorum. Simdiden tesekkur ederim..

Bende kilo verirken aynı sorunu yaşamıştım aldıgın kaloriyi gözden geçir çok az yedin diye daha fazla kilo vermezsin . Belki verirsin ama ne kadarı yağ olur muamma

Moral bozmak icin cok erkendir ! Kas gelistirmene odaklan kas kutlen arttikca yag yakmak kolaylasacak , Bu arada yagsiz besleniyorsan yanlistir bu Yag almalisin az az (Zeytin yagi , hindistan ceviz yagi vs.) Yag almayi kestiginde vucut disardan yag gelmiyor diyerek olanlari korumaya alir. Yardimci olduk umarim :)

Oncelikle tesekkur ederim :) beslenmeyi biraz daha duzene soktum sayilir yani hic yag almiyodum mesela biraz daha esnettim dediginiz gibi vucut olan yagi yakmiyormus sonra :D
Bu arada bir sorum olcak gunluk aldigim protein az oluyor zannimca bu eksikligi protein tozlarindan karsilamam nasil olur acaba ?

Oncelikle tesekkur ederim :) beslenmeyi biraz daha duzene soktum sayilir yani hic yag almiyodum mesela biraz daha esnettim dediginiz gibi vucut olan yagi yakmiyormus sonra :D
Bu arada bir sorum olcak gunluk aldigim protein az oluyor zannimca bu eksikligi protein tozlarindan karsilamam nasil olur acaba ?
gunluk 130-150 gram protein ihtayicniz var sizin , bunu yemeklerden alamiyorsaniz bir kismini ozellikle spordan sonra kullanmalik bir takviye whey alabilirsiniz

Back
Yukarı