Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.63 boyundayım 45 kiloyum. bel çevremi ölçtüm 66 çıktı, yağ oranım %1 miş. vg ye 1 ay önce başladım. Zayıf olduğum için kaslar daha erken çıkıyor ve daha belirgin oluyor ama sitelerden bakıyorum erkeklerde minimum yağ oranı %2-3 diyor, sorun olurmu?
Yağ oranın %1se vatandaş sen çok şanslısın hemen sitemizden kas olarak kilo almak için program al dengeli beslen ÇOK YE ÇOK YE ÇOK ÇALIŞ vücudunda çok kolay kas çıkıcaktır yağ yoksa her türlü çıkar dostum normal bir erkeğin yağ oranı 15-16 benim 18 yağ oranını 5-6 ya çekmek gerekir en iyi vücudu çıkarmak için senin %1 olduğuna pek inanamadım ama öyle ise tavsiyem direk bodye başla ilk 3 ayda motive edicek bir vücutla karşılaşırsın
% 1 lik yağ oranında bir terslik var gibi...ama boy ve kiloya bakınca normal gibi geliyor...ama yinede nebileyim..daha uzman arkadaşlar daha iyi bilirler..bir konuda % 3 ün altında yağ oranın olursa tehlikeli olacağını okumuştum yani biliyorum...normal yarışmalara katılanlar bile yarışma günü yağ değerlerini % 3 gibi tutuyorlar diye biliyorum...
Sanırım bu ölçümü yapan her alet güvenilir değil.Hani şu 1 lira atıp çalışanlardan bahsediyorum.Bende epey aradım yaptırmak için ama balıkesir gibi yerde bulmak imkansızmış sanırım.Sonuç olarak bulamadım.Ama o aletlerin güvenilir olmadığını duymuştum sanki ...
Göbek ve bel çevresine bakınca pek de %1 gibi durmuyor yağ oranı Yani gözüm beni yanıltmıyorsa böyle, daha iyi anlayanlar bakarlarsa daha net bir yorum alabilirsin sanırım. Daha sağlıklı bir makinede ölçülebilirsin. Bir de sanırım güvercin göğsü var sende.
% 1 yag oranı olmaz bu ölüm demektir hastaneye gidip düzgünce analiz yaptırmalısın resimden anlasılacagı gibi yag oranın az degil yanlarda özellikle var dogru bir beslenmeyle ve cardio la bunu düzeltebilirsin