Yağ oranı ve karın kasları

Merhaba öncelıkle herkese
Düşük yağ oranına sahibim (%11 civarı gibi) ama sixpacklerim ortada yok. Elimle derimi indirirsem görünüyor ama onlarda küçük gözüküyor. Bunları hem daha derin hem de büyütmek için ne gibi antremanlar yapabilirim?

Beslenmem de 2500 kalori ise ben 2000 alıyorum max. ama yine fayda etmiyor. Mesela günlük almam gereken 2500 ise benn 2000i abur cubur veya ekmek gibi düzensiz besleniyorum. karın kaslarım ortaya cıkar mı?

Bi çok yere baktım bi dediği bi dedğiini tutmuyor. Mesela Plank yapın dıyorsa az aşağıdaki yazısında squad vs yaparsanız gelişir başka türlü gelişmez vs vs saçmalıklar okuyorum hep yani aklım karıştı.
Sağolun tesekkürler şimdiden..

Squat ve deadlift karın bölgesini güzel çalıştıran hareketler. Hedef bölge olmasa da stabil durabilmek için istemsizce çalışıyor :) Plank için şöyle bir durum var 1.5-2 dakikanın üzerine çıkabildiğin noktadan sonra statik yerine dinamik olarak yapmak gerekiyor. Athlean güzel anlatmış mevzuyu.

Birde beslenme kısmında 2500 örneğini vermişsin, zaten yağ oranın düşük belki 2500-2700 aralığında beslenmenin faydası olabilir.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

d622ca4a35df3d291deed8d0b411bbb0.jpg
e7ec9f65ddc44961abfa8f2611051ecc.jpg
e41af18738dcbd78c776e5e044108926.jpg
4abf94025ccb1dbf158c166ab005a2eb.jpg

Bu hareketleri yapabilirsin [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Squat ve deadlift karın bölgesini güzel çalıştıran hareketler. Hedef bölge olmasa da stabil durabilmek için istemsizce çalışıyor :) Plank için şöyle bir durum var 1.5-2 dakikanın üzerine çıkabildiğin noktadan sonra statik yerine dinamik olarak yapmak gerekiyor. Athlean güzel anlatmış mevzuyu.

Birde beslenme kısmında 2500 örneğini vermişsin, zaten yağ oranın düşük belki 2500-2700 aralığında beslenmenin faydası olabilir.

Çok teşekkürler videoyu izleyeceğim ustam. Birde şöyle demek ıstedım yani günlük almam gereken kaloriyi tam alamıyorum heralde kilo sabit kalıyo 1-2 kilo alıyorum geri düşüyor aynı yere :D yağ oranım sabit yani bu haldeykende ara sıra abur cubur hamur işi tüketiyorum bunları hiç tüketmesem heralde dahada yağ yakar zayıflardım :D Dengeli herşeyden alıyorum yani ama karın kasları gorunuyor hoş tamam fakat kücük ve fazla hoş durmuyo bunun için plank önerenler var ben max 40 saniye duruyorum :D 2 hafta oldu baslayalı plank a[DOUBLEPOST=1520580475][/DOUBLEPOST]
d622ca4a35df3d291deed8d0b411bbb0.jpg
e7ec9f65ddc44961abfa8f2611051ecc.jpg
e41af18738dcbd78c776e5e044108926.jpg
4abf94025ccb1dbf158c166ab005a2eb.jpg

Bu hareketleri yapabilirsin [emoji4]

Hareketlerin tekrar sayısı set sayısı veya öncelik sırası v.s önemlimi ustam. Çok teşekkürler buarada..

40sn diyorsan epey yolun var, haftalık 5sn arttırarak ilerlemeye çalış. 120 kilo halimle 30sn den 1 dakikaya çıktım, tabi yağdan dolayı görünen birşey yok ama onların varlığını orda hissetmek yetiyor :)

Çok teşekkürler videoyu izleyeceğim ustam. Birde şöyle demek ıstedım yani günlük almam gereken kaloriyi tam alamıyorum heralde kilo sabit kalıyo 1-2 kilo alıyorum geri düşüyor aynı yere :D yağ oranım sabit yani bu haldeykende ara sıra abur cubur hamur işi tüketiyorum bunları hiç tüketmesem heralde dahada yağ yakar zayıflardım :D Dengeli herşeyden alıyorum yani ama karın kasları gorunuyor hoş tamam fakat kücük ve fazla hoş durmuyo bunun için plank önerenler var ben max 40 saniye duruyorum :D 2 hafta oldu baslayalı plank a[DOUBLEPOST=1520580475][/DOUBLEPOST]

Hareketlerin tekrar sayısı set sayısı veya öncelik sırası v.s önemlimi ustam. Çok teşekkürler buarada..

Rica ederim hareketlerin sıralaması önemli değil
Hareketlerin isimleri;
Lying leg and hip raise
Dumbell side bends
External oblique exercise
Seated barbell twist exercise
Hareketlerin set ve tekrar sayılarına internetten bakabilirsin [emoji4]
Sporlu günler dilerim

40sn diyorsan epey yolun var, haftalık 5sn arttırarak ilerlemeye çalış. 120 kilo halimle 30sn den 1 dakikaya çıktım, tabi yağdan dolayı görünen birşey yok ama onların varlığını orda hissetmek yetiyor :)

peki bunun dakikasını arttırmak işe yararmı şurda yaza az kaldı 2.5 ay gibi bi sürede parçalamam gerekıyor da :)

peki bunun dakikasını arttırmak işe yararmı şurda yaza az kaldı 2.5 ay gibi bi sürede parçalamam gerekıyor da :)
Ne kadar zamanda olur onu bilmem.
Plank süresini arttırmak, curl ağırlığını/tekrar sayısını arttırmak gibi. Kasa verilen stress artıyor.

Ne kadar zamanda olur onu bilmem.
Plank süresini arttırmak, curl ağırlığını/tekrar sayısını arttırmak gibi. Kasa verilen stress artıyor.

Allah razı olsun hocam tamamdır :)

Back
Yukarı