k4f4k4ll4
Üye
Merhabalar.
Boy: 1.72
Kilo : 71
Yağ oranı % 18
Yaklaşık 3 aydır body yapıyorum fakat kardiyo 2 gün öncesine kadar yapmıyordum.
kilolu değilim ama göbek çevremde ve bel kısmında orta halli yağlanmalar mevcut
ve 2 ay içinde bunu birazda olsa yakmaya calısmam lazım yani yağ oranımo düşürmem lazım fakat aklıma takılan bir takım sorular var
15 gündür protein tozu ( muscletech pro tech)
ve aminoasit ( Beef amino 400 tablet ) kullanıyorum
cardiyo ve mekik yağ oranımı düşürür fakat kaslarımıda eritir mi ?
göbek ve beldeki yağlanmaları vermek için protein tozunu kullanmamalımıyım ? yoksa azaltmalımıyım ? (kahvaltıdan sonra ve spordan hemen sonra kullanıyorum.)
ve kardiyoyu kaç dakika yapmalıyım hızlı tempolu yürümelimi yoksa koşmalımıyım ?
L- cartine kullanmalımıyım? eğer kullanırsamda aynı anda amino asit ve proteini kullanmamda sakınca olur mu ? Ve hangi markayı kullanmalıyım ?
Bilmiyorum derdimi anlatabildim mi . Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Boy: 1.72
Kilo : 71
Yağ oranı % 18
Yaklaşık 3 aydır body yapıyorum fakat kardiyo 2 gün öncesine kadar yapmıyordum.
kilolu değilim ama göbek çevremde ve bel kısmında orta halli yağlanmalar mevcut
ve 2 ay içinde bunu birazda olsa yakmaya calısmam lazım yani yağ oranımo düşürmem lazım fakat aklıma takılan bir takım sorular var
15 gündür protein tozu ( muscletech pro tech)
ve aminoasit ( Beef amino 400 tablet ) kullanıyorum
cardiyo ve mekik yağ oranımı düşürür fakat kaslarımıda eritir mi ?
göbek ve beldeki yağlanmaları vermek için protein tozunu kullanmamalımıyım ? yoksa azaltmalımıyım ? (kahvaltıdan sonra ve spordan hemen sonra kullanıyorum.)
ve kardiyoyu kaç dakika yapmalıyım hızlı tempolu yürümelimi yoksa koşmalımıyım ?
L- cartine kullanmalımıyım? eğer kullanırsamda aynı anda amino asit ve proteini kullanmamda sakınca olur mu ? Ve hangi markayı kullanmalıyım ?
Bilmiyorum derdimi anlatabildim mi . Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.