Yağ oranı düşürmek için uyguladığım program

Merhabalar öncelikle 16 yaşındayım 173 boyunda , 62 kilodayım fakat yağ oranım var bulk dönemine girmeden yağ oranını düşürüp öyle başlamayı planlıyorum.
Diyet için uygulayacağım beslenme ;
Kahvaltı : Yarım su bardağı müsli , 1 yumurta
ara öğün : elma
öğlen : biraz bulgur yanına 150gr tavuk
ara öğün : 200 ml süt
akşam : 100 gr tavuk , 1-2 dilim ekmek , yoğurt
ara öğün : 1 yumurta
bu beslenmenin dışında normal ağırlık antrenmanım sonrası ( antrenmanda ağırlık arttırarak 4 set 12 tekrar yapıyorum ) 20 dakika eliptikte interval cardio yapıyorum sizce iyimi yoksa programı değiştirmelimiyim ?

Bu arada yağ oranım karın bölgemde ve bacakta toplandığı için rahatsız ediyor beni bu yüzden diyet + cardio başladım program hakkında yorumlarınızı bekliyorum

kaloriyi karbonhidrattan kısıp protein i arttır dostum ne kadar alman gerektiği seninle ilgili verilere göre değişir
Hocam protein 120gr alıyorum supplementte var alamadigim zamanlarsa ondan karsiliyorim da gunluk 45-50gr yag alıyorum bu kuruyemişler de yag var bi sıkıntı olurmu 1 avuc vs beslenmede iyi karbo gunluk 150-200 arasi yeterlidir diye dusunuyorum

dostum benim de boyum 180 kilo şu an 82 bi buçuk ay önce 84tum günlük ortalama 150 gr Protein 100-120 cicari yağ alıyorum karbonhidrati ant günlerinde 200 off gunlerde 100 gr alıyorum ve iki gün aç karna bi gun antrenmandan sonra kardiyo yapıyorum çok verim aldım iki kilo vermeme rağmen bel ölçüsü dışında ölçü kaybetmedim hatta biraz kazandım

dostum benim de boyum 180 kilo şu an 82 bi buçuk ay önce 84tum günlük ortalama 150 gr Protein 100-120 cicari yağ alıyorum karbonhidrati ant günlerinde 200 off gunlerde 100 gr alıyorum ve iki gün aç karna bi gun antrenmandan sonra kardiyo yapıyorum çok verim aldım iki kilo vermeme rağmen bel ölçüsü dışında ölçü kaybetmedim hatta biraz kazandım

Peki yağ biraz fazla değil mi ben 50 alsam olmazmi yani biraz gobegim var ya gibi kilomdan 5 sayi fazlayım karbo 180 falan off gunlerde 140 falan aliyorum mekik+10dk kosu her ant.sonu

valla yağ yakmak icin yağ alman lazım herkes yağdan kisinca yağ yakacak sanıyor ama asıl iş karbonhidratlarda

Back
Yukarı