Yağ oranı&Bulk ve Diyet

arkadaşlar yağ oranınız kaç olunca diyete başlıyorsunuz? şuan yağ oranım 14 ve bel çevrem 90..diyete başlamalı mıyım?

Daha bilgili arkadaslar cevap vereceklerdir ama o yag oraniyla o bel cevresi bana biraz garip geldi boyunuz kac acaba ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:25 ----------

Bir de imzanizda okudugum kadariyla eger kilo 78 bel cevresi 90 ise kesinlikle baslamaniz lazim diyete .
Ama dedigim gibi 78 kilo da yuzde 14 yag oraniyla bel cevresinin 90 olmasi biraz garip . Daha tecrubeli arkadaslarim yorumlarini bekleyelim sizi yanlis yonlendirmek istemem .

Konuyu yanlış yere açmıssın...

nereye açmalıydım?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:42 ----------

Daha bilgili arkadaslar cevap vereceklerdir ama o yag oraniyla o bel cevresi bana biraz garip geldi boyunuz kac acaba ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:25 ----------

Bir de imzanizda okudugum kadariyla eger kilo 78 bel cevresi 90 ise kesinlikle baslamaniz lazim diyete .
Ama dedigim gibi 78 kilo da yuzde 14 yag oraniyla bel cevresinin 90 olmasi biraz garip . Daha tecrubeli arkadaslarim yorumlarini bekleyelim sizi yanlis yonlendirmek istemem .

kilo 75 hocam o imza biraz eski

Yag oranini benim gozlemledigim kadariyla tartilarda olcturmek cok da saglikli olmuyor. Yuzde 11.6 gercektem dusuk bir yag orani 73 kiloda 87 bel ise ciddi sikinti gozuken bir durum. Ben mi uanlis biliyorum diye dusunur oldim acikcasi insallah daha tecrübeli birisi bu konuda sizle4i aydinlatir.

aynen %10 ve aşağisindan sonra karın kaslar gözükür benimki 11,6 ve oturdugumda göbek sarkıyor ayakdayken düz ve dokundugumda bildiğin yağ ama karın kaslarini hissediyorum içinde dokundugumda oturuncada göbek gibi cıkıyo bel ise 87 işte bencede yanliş o tarti

aynen %10 ve aşağisindan sonra karın kaslar gözükür benimki 11,6 ve oturdugumda göbek sarkıyor ayakdayken düz ve dokundugumda bildiğin yağ ama karın kaslarini hissediyorum içinde dokundugumda oturuncada göbek gibi cıkıyo bel ise 87 işte bencede yanliş o tarti

aynen hocam şuan anladım yanlış olduğunu

en sağlıklısı hastanede ölçtürmek tabi ama o da masraflı geliyor

Back
Yukarı