Yağ oranı %12 ?

Arkadaşlar geçen gün eczanede yağ oranımı ölçtürdüm %12 çıktı ama Baklavalarım hala 2 si hafif görünüyo üstteki. Diğerlerinde bi gelişme görünmüyo Ne yapmam lazım %10 a falan çekmem lazım sanırım ? Ozaman çıkarmı Karın antramanlarıyla birlikte ? Not : Adonis çizgilerim görünmeye basladılar :)

2-3 hafta protein agirlikli diyetle 25 dakika interval cardiyo yap 6tane baklava sahibi olursun :D supplementsiz ama cla kullanirsan daha etkili olur

2-3 hafta protein agirlikli diyetle 25 dakika interval cardiyo yap 6tane baklava sahibi olursun :D supplementsiz ama cla kullanirsan daha etkili olur

şu diyeti bizede söyle yapalım ? 2 haftada cıkaralım

adamin yag orani %12 eger endomorf degilse 2haftada %2 kesin düser...forumu takip eden birisin millet ayda %4 civari yag kaybi yasiyor...hatta tecrübeli abiler haftada 400-500 gramdan fazla yag kaybi saglikli degil diyor hadi bilemedin 1 ay sürer protein agirlikli bi diyetle

iyi bir karın kası için %8 şart daha üstü yağ oranında packler net belli olmaz en azından bende böyleydi...

Zaten şuan diyetteyim haftanın 6 günü diyete çok dikkat ediyorum 1 günü ise ödül günü :D Kardiyo olarak ise sabahları ve Akşamları İşe gidip geliyorum Yaklaşık uzaklığı 2 Km. Evde ise karın hareketleri falan çalışıyorum bakalım Çıkıcakmı ? :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:56 ----------

iyi bir karın kası için %8 şart daha üstü yağ oranında packler net belli olmaz en azından bende böyleydi...

Anladım kişiden kişiye Değişiyo sanırım :)

ben bu ödül ögününü anlamiyorum saglikli besleniyorsunuz diye ödül vermek garip valla ama tabii herkesin sevdigi birseyler var ve cani cekiyor ben 1 ay boyunca yag yakarken elimi diyetteki programdan baska hicbir seye sürmedim ödül olarak 3 5 badem fazla yiyordum :D

ben bu ödül ögününü anlamiyorum saglikli besleniyorsunuz diye ödül vermek garip valla ama tabii herkesin sevdigi birseyler var ve cani cekiyor ben 1 ay boyunca yag yakarken elimi diyetteki programdan baska hicbir seye sürmedim ödül olarak 3 5 badem fazla yiyordum :D

Öyle ama Bunun faydalarını gördüm şöyleki : Hem 1 hafta boyunca diyet düzenindeyken Bir anda vücudun istediği Bişeyi istediği kadar yemesini sağlayıp vücudu şaşırtıyosun hemde 1 hafta boyunca beni motive ediyor Açıkcası cumartesyi beklemek. Ama ödülden sonra Diyete aynen devam.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:48 ----------

Arkadaşlar Şuan zaten diyetteyim 1 Ay a kadar çıkarmak için düzenli ip atlıycam gün içinde ise bisiklet yürüyüş onları yapıyorum diyete de Dikkat ediyorum Zaten Nisan sonu gibi çıkarsa 6 pack İnşallah Diyeti bırakıp normal beslenme düzenine dönerek. Yaz a kadarda Geliştiririm diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum ?

bak bunu unutmustum vicudu sasirtmak önemli tabii ben 2gün düsük seviyeli cardiyo yaparken haftanin son günü interval yapiyordum sapsala dönüyordu :D ben vicudu sasirtmak icin karbo yüklemesi yapiyordum yag yakimi sürsün diye 200 250 grama kadar karbo aliyordum haftanin bir günü.. basarilar sana ama %8 kadar yag oranini düsür sonra yag oranini yükseltmeden dikkatlice hacim kazan yaza kadar tamamdir...

Son düzenleme:
bak bunu unutmustum vicudu sasirtmak önemli tabii ben 2gün düsük seviyeli cardiyo yaparken haftanin son günü interval yapiyordum sapsala dönüyordu :D ben vicudu sasirtmak icin karbo yüklemesi yapiyordum yag yakimi sürsün diye 200 250 grama kadar karbo aliyordum haftanin bir günü.. basarilar sana ama %8 kadar yag oranini düsür sonra yag oranini yükseltmeden dikkatlice hacim kazan yaza kadar tamamdir...

İşte en önemli olan konuda yağ oranımı nasıl koruycak olmam bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar şimdiden :)

tecrübeli bi arkadas bulk döneminde cla kullaniyordu yaglanmamak icin faydasini görüyormu bilmiyorum elbet bi bildigi vardir...

Benim düşüncem herşeyden yemek ama aşırıya kaçmıycak şekilde yemek ama cips Cola Çikolata gibi şeyleri diyeti bıraktıktan sonrada yemiycem Zaten kilo aldıran Bu abur cuburlar diye düşünüyorum.

Back
Yukarı