Yağ mı yoksa sarkma mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Wade23

Üye
Merhaba arkadaşlar yaşım 21 boyum 1.74 ve 62 kiloyum. ben p90x ve koşu yaparak 22 kilo verdim 3-4 ayda tabii ki diyette yaptım. Ancak şimdi bel bölgesinde şişme var tekrar koşuya başlıcam ama bu şişmenin,fazlalıkların nedeni sarkma mı yoksa yağ mı olduğunu anlıyamadım ve sizlere danışmak istedim

Eklentiler

• IMG_0479.jpg
    IMG_0479.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 391
  • IMG_0482.jpg
    IMG_0482.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 408
  • IMG_0490.jpg
    IMG_0490.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 401
  • IMG_0491.jpg
    IMG_0491.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 366
aynı sorun bendede var 122 kilodan 85 kiloya düştüm karın ve bel aynısı idi 200 mekik 300 twist yapıyorum üst karından açılmaya başladı yanlar alt karın kaldı bol mekik ve twist iyi olur ayrıca alt karın için you tubedan bakabilirsin hareketleri esasına göre düzenli bizimde yap yağlı vee şekerli şeylerden uzak dur sıkılaştığını göreceksin yinede uzman birinden bişeler duymak iyi olur :)

helal olsun o kadar zayıflamışsın.sarkma gibi gözüküyor.oraları bol antremanla diyetle ve kas kütlesi koyarak sıkılaştırabilirsin.

Çok sağolun cevaplarınız için koşu yapmaya devam etmem gerekir mi yoksa karın hareketlerine mi ağırlık vermem gerekir?

tebrikler iyi kilo vermişsin. 84 kg dan 62 kg a düşmenin ,174 cm boyda sarkma yapacağını sanmıyorum ki fotoğraflarına bakıldığında, gögüslerinde dahil sarkma görünmüyor.
o lanet şeyden bende de var , arkadaşların yorumlarını değerlendirmeye almak işe yarayacaktır.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
-6 aylık gelişimden önce üye fotoları bölümüne konu açmak yasaktır.
-Başlıkta kullanıcı adı geçmesi mecburidir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı