yağ ihtiyacı

günlük alınan kalorinin %30u yağlardan alınmalıdır diye biliyorum gidip her gün 100 gram fındık yada yer fıstığı yiyorum aşağı yukarı 500 600 civarı yağdan kalori geliyor 100 gram yerseniz sizce fazla mı ? siz yağ ihtiyacınızı karşılamak için ekstra gidip böyle yağlı şeyler yiyor musunuz gerek var mı ? yağ herşeyde var zaten ama yağ çok gerekliymiş kas içinde
bırakmayı düşünüyorum artık günde 30 grama falan indirmeyi düşünüyorum sivilceler bir türlü geçmiyor sanırım bundan

günlük alınan kalorinin %30u yağlardan alınmalıdır diye biliyorum gidip her gün 100 gram fındık yada yer fıstığı yiyorum aşağı yukarı 500 600 civarı yağdan kalori geliyor 100 gram yerseniz sizce fazla mı ? siz yağ ihtiyacınızı karşılamak için ekstra gidip böyle yağlı şeyler yiyor musunuz gerek var mı ? yağ herşeyde var zaten ama yağ çok gerekliymiş kas içinde
bırakmayı düşünüyorum artık günde 30 grama falan indirmeyi düşünüyorum sivilceler bir türlü geçmiyor sanırım bundan
Yağ hormonlarıda düzenleyen önemli bir makro. Bu makro besini sağlıklı yaplardan karşılamak yerinde olacak. 70 kg birisi için ortalama 90 kg ma kadar yağ tüketimi makul olacaktır. Amaca göredr değişen bir durum

Ben 2-3 kaşık tahin mutlaka tüketiyorum. (Zeytinyağından gına geldi :)) jHindistan cevizi yağı veya rendesi de kullanabilirsiniz

Yağ önemli tabi ama seni sivilcelendirdiğini düşünüyorsan adım adım azaltıp asıl sorunun o olup olmadığı hakkında fikir sahibi olabilirsin.

Back
Yukarı