yağ göbeğimin ortasında toplandı tam orayı eritip kas yapmam için ne tür mekik çekebi

Bölgesel zayıflama yoktur.O yağı yakmak istiyosan kardio yapacaksın vücudundaki yağlar sıra ile yancak artık oraya ne zaman sıra gelirse :D Bildigin mekik çekicen ana hareketi yapman yeterli senin için ve mekik çekmekle o yagı eritemezsin kardio yapıcaksın :)

bu başlık kitlenir ama
orası en zor giden yerdir
işin zor

kardio + diyet. mekik yağ eritmez çünkü. hem hogan sana birşey diyecem, dikkat ediyorumda konulara hep "bu başlık kitlenir" yazıyorsun

ben bu forumda en çok zaman geçiren üyeyimdir
mod ların neyi kitlediklerini çözdüm
buda gidici:)

forumun heryerinde '' BÖLGESEL YAĞ YAKMA YOKTUR '' yazıyor . o yüzden gidici diyor arkadaş :badgrin:

bir yabancı makalede okumuştum.Spor akedemisinde okuyan arkadaşım getirmişti makaleyi.Orda yazan şuydu: ''İsterseniz günde 1000 (bin) tane mekik çekin,eğer karın bölgenizde yağ varsa 1 ay sonunda yaşayacağınız tek şey:hüsran!'' Nedeni ise çok basit.Karın bölgesinde herkesin doğuştan kası vardır.Ancak yağ tabakası kasların görünmesini engeller.Siz yağlı göbekle mekik çekersiniz,yağın arkasında kaslarınız çalışır ama yağdan dolayı gözükmez.Sonra ayna karşısında neden karın kasım yok,o kadar mekik çektim der durursunuz'' diyordu.

Karın kası=Diyet+Kardiyo ;)
şu an bende karın kasıyla uğraşıyorum :D

Back
Yukarı