YAĞ YAKIMIM

Yağ oranı:%17.6
Kilo:62
Programı da değiştirdim.Yağ oranı en %8-%12 olana kadar devam ama hacim için de çalışıyorum en baştan beri böyleydi zaten.Yeni programımla birlikte hocama da sordum
Hardline %100 Whey Protein 2300 gr +
Scivation Xtend 375 gr alıcam.Kullanan varsa daha önceden görüşlerinizi bekliyorum.

Hardline Whey 3 Matrix Protein 2300 gr in hocanın önerdiği %100 whey den farkı nedir onu kullanmamın ne gibi + sı olur hoca sadece şekersiz olacak dedi %100 whey önerdi.

Bugün itibariyle xtend bcaa spordan 20 dk önce 1 ölçek
Hardline %100 whey protein tozu antremandan sonra 2 ölçek olarak kullanmaya başladım bu 2 supplementi.

Boy:166-168 fiilandır ne zamandır ölçmedim[DOUBLEPOST=1395143268][/DOUBLEPOST]Hocam bcaa yı antremandan 20 dk önce al dedi ama bende antreman sırasında kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Xtend bcaa yı antreman sırasında 1 ölçek olarak kullanıyorum.Hardline %100 wheyi de antrenman sonrası 2 ölçek arkasında yazan kullanım şekline göre ama sadece vücut alışşsın diye 2 hafta boyunca antrenman sonrası alacağım wheyi 1 hafta geçti 2 ölçek fazla mıdır?32.7 gr protein olduğu yazıyor.Salondaki çoğu kişi antrenman önce-sonrası 1-1 ölçek alıyor bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Back
Yukarı